استان سمنان
استان سمنان
معاون توسعه روستایی، مناطق محروم و عشایر ریاست جمهوری وعده داد: رفع مشکلات روستای رانشدیده حسینآباد کالپوش در مصوبات سفر رئیس جمهور به استان سمنان قرار گیرد.
مهدی شهر - رئیس جمهور در ادامه سفر به استان سمنان مهمان مردم خونگرم ایل سنگسر در شهرستان مهدی شهر شد.
آیتالله رئیسی در بازدید سرزده از سیاه چادر عشایر مهدیشهر گفت: تامین نهادههای دامی عشایر و دامداران منطقه و ایجاد مجتمع دامداری از سوی استاندار سمنان پیگیری و اجرایی شود.
سمنان - ایرنا - رییسجمهوری روز پنجشنبه در ادامه بازدیدهای میدانی در استان سمنان، به شهرستان مهدیشهر رفت و از واحد صنعتی سنگرکار بازدید کرد.
آیتالله سیدابراهیم رئیسی صبح امروز میان استقبال مسئولان ارشد استانی وارد سمنان شد.
سمنان - ایرنا - امین حسین رحیمی وزیر دادگستری در جریان نهمین سفر استانی آیت الله سید ابراهیم رئیسی به استان سمنان به عنوان وزیر معین از طرحهای عمرانی آبرسانی به شهرهای گرمسار، ایوانکی و آرادان و طرح راهسازی گرمسار - فیروزکوه بازدید کرد.
سمنان - ایرنا - رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر به استان سمنان از روند ساخت طرح ملی مسکن و مرکز سوختگی سمنان بازدید کرد.
حجت الاسلام مرتضی مطیعی گفت: در استان سمنان هم با توجه به شرایط خشکسالی استان بحران آب جدی است و با توجه به پیگیری های صورت گرفته در مجلس امیدواریم در این سفر نیز به این موضوع پرداخته شود.
سمنان - ایرنا - امین حسین رحیمی وزیر دادگستری در جریان نهمین سفر استانی رئیس جمهوری به استان سمنان از طرح راهسازی گرمسار - فیروزکوه بازدید کرد.
دامغان - سفر وزیر بهداشت به دامغان درست در زمانی که مردم این شهرستان نسبت به عملکرد حوزه بهداشت و درمان استان سمنان معترض بودند با حواشی روبرو شد.
رئیس جمهور با اشاره به ظرفیتهای استان سمنان در بخشهای مختلف کشاورزی و صنعت و معدن گفت: دولت با اتخاذ تصمیمات روشن به دنبال گره گشایی از مشکلات و ایجاد شتاب در روند پیشرفت و آبادانی استان سمنان است.
آیتالله سیدابراهیم رئیسی صبح امروز میان استقبال مسئولان ارشد استانی وارد سمنان شد.
سمنان - ایرنا - وزیر راه و شهرسازی گفت: 210 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل طرح تقاطع غیرهمسطح شهرک صنعتی سمنان تامین شد و این طرح باید به سرعت تکمیل شود.
سمنان - ایرنا - امین حسین رحیمی وزیر دادگستری در جریان نهمین سفر استانی رئیس جمهوری به استان سمنان از طرح آبرسانی به شهرهای گرمسار، آرادان و ایوانکی دیدن کرد.
مهدیشهر - رئیس جمهور ایران اسلامی پس از ورود به فرودگاه سمنان به مهدیشهر رفت تا از نزدیک در جریان مشکلات عشایر و روستائیان این شهرستان قرار گیرد.
رئیس جمهور با اشاره به ظرفیتهای استان سمنان در بخشهای مختلف کشاورزی و صنعت و معدن گفت: دولت با اتخاذ تصمیمات روشن به دنبال گره گشایی از مشکلات و ایجاد شتاب در روند پیشرفت و آبادانی استان سمنان است.