جمعه 24 مرداد 1404

استان سیستان و بلوچستان

استان سیستان و بلوچستان

خبرگزاری تسنیم

بیش‌ترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان سیستان و بلوچستان (67،9 درصد) و کم‌ترین آن مربوط به استان بوشهر (48.6 درصد) است.

وب‌گاه فرارو

رییس شورای بخش چاهان گفت: روزانه بیش از هزار دانش‌آموز به علت نبود سرویس مدرسه با وانت و موتورسیکلت به مدرسه می‌روند.

وب‌گاه 55 آنلاین

در ویدئو زیر گستاخی طالبان افغانستانی را با مرزبانان ایرانی ببینید

وب‌گاه مشرق نیوز

فرمانده کل انتظامی کشور، امنیت پایدار در کشور را حاصل وحدت و همدلی مردم دانست و گفت: بزرگان طوایف و ریش‌سفیدان باید در برابر تبلیغات استکبار شفاف‌سازی و واقعیت‌ها را نمایان کنند.

وب‌گاه مشرق نیوز

پس از پخش فیلمی از بازداشت نیروی مرزبان ایران توسط طالبان، خبرها حاکی از آزادی این مرزبان و رفع سوءتفاهم پیش آمده است.

خبرگزاری مهر

زاهدان - فرمانده کل انتظامی کشور امنیت پایدار در کشور را حاصل وحدت و همدلی مردم دانست و گفت: بزرگان طوایف و ریش سفیدان باید در برابر تبلیغات استکبار شفاف سازی و واقعیت‌ها را نمایان کنند.

خبرگزاری مهر

زاهدان - پس از پخش فیلمی از بازداشت نیروی مرزبان ایران توسط طالبان، خبرها حاکی از آزادی این مرزبان و رفع سوءتفاهم پیش آمده است.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار "احمدرضا رادان" در جمع سران طوایف و ریش سفیدان و معتمدان محلی استان سیستان و بلوچستان، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا، استان سیستان و بلوچستان را یکی از امن ترین استان ها در کشور دانست و گفت: این امنیت حاصل تلاش، همکاری و هوشیاری مرزنشینان عزیز، مرزبانان، مجموعه انتظامی، سپاه، ارتش و همچنین سایر دستگاه ها و مسئولان کشوری است. فرمانده...

وب‌گاه مشرق نیوز

به دنبال انتشار فیلمی در فضای مجازی در خصوص بازداشت یک سرباز مرزبانی ایران از سوی نیروهای طالبان، منابع آگاه سیستان و بلوچستان توضیحاتی در این خصوص ارائه کردند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

منابع آگاه سیستان و بلوچستان در خصوص بازداشت یک سرباز مرزبانی ایران از سوی نیروهای طالبان توضیحاتی ارائه کردند.

خبرگزاری مهر

زاهدان - یک منبع آگاه ماجرای بازداشت سرباز ایرانی توسط نیروهای مرزبانی طالبان را روایت کرد.

وب‌گاه مشرق نیوز

بیش‌ترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان سیستان و بلوچستان (67.9 درصد) و کم‌ترین آن مربوط به استان بوشهر (48.6 درصد) است.

وب‌گاه عرشه آنلاین

بنابر اعلام وزارت بهداشت، تعداد موارد ابتلا به مالاریا در شش ماهه نخست امسال افزایش یافته است.