استان فارس
استان فارس
بی توجهی و کوچک انگاری این هجمه فرهنگی درمورد حجاب بزرگ ترین و مقدس ترین زبان بین المللی زنان مسلمان، در سومین حرم اهل بیت (علیهم السلام) شهر شیراز، خیانتی بزرگ به زن، حرمت، اقتدار و شخصیت اوست و می تواند آثار جبران ناپذیری را در کوتاه مدت بر جامعه بگذارد.
موسوی دستور بررسی و برخورد با عوامل برگزاری تجمع هنجارشکن بلوار چمران شیراز را صادر کرد.
روابط عمومی دادگستری کل استان فارس اعلام کرد: عوامل اصلی برگزاری تجمع هنجار شکن بلوار چمران شیراز تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند
مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس گفت: زلزله ای به قدرت 3.7 ریشتری حوالی لامرد در استان فارس را لرزاند.
ایرنا نوشت: شهرداری شیراز در بیانیهای هرگونه صدور مجوز به منظور دعوت شهروندان برای تجمع در گردهمایی اسکیتبازان با مشارکت این نهاد را در بلوار شهید چمران تکذیب کرد.
روابط عمومی دادگستری کل استان فارس اعلام کرد: عوامل اصلی برگزاری تجمع هنجار شکن بلوار چمران شیراز تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند.
فارس نوشت: رییس کل دادگستری استان فارس دستور بررسی و برخورد با عوامل برگزاری تجمع هنجارشکن بلوار چمران شیراز را صادر کرد.
ساعت 17 سهشنبه 31 خردادماه 1401 برنامهای با عنوان روز جهانی اسکیت بورد در زمین همایشهای شهری برگزار شد که طی آن شمار قابل توجهی از بانوان، نوجوان و جوان شرکتکننده بدون پوشش سر و برخی از آنها با لباس غیرمتعارف در این برنامه حضور داشتند.
شیراز - رئیس کل دادگستری فار س از تشکیل پرونده قضایی برای عوامل اصلی برنامه هنجار شکنانه در شیراز خبرداد.
فرمانده انتظامی خرامه نیز از دستگیری عاملان تیراندازی و کشف دو قبضه سلاح شکاری غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.
شیراز - وزیر آموزش و پرورش در شورای آموزش و پرورش فارس از اختصاص یک هزار و 500 میلیارد تومان برای فعالیتهای تابستانی، پرورشی و آموزشی مدارس خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو یوسف نوری شامگاه پنجشنبه در شورای آموزش و پرورش فارس با اشاره به نقش تأثیرگذار آموزش و پرورش بر همه ابعاد جامعه اظهار کرد: آموزش و پرورش در اشتغال، اقتصاد و تولید ناخالص ملی کشور مؤثر است به طوری که امروز فارغ التحصیل هنرستانی بیکار نداریم در حالی که در مقاطع بالاتر تحصیلی فارغ التحصیلان بیکار داریم. وی با اشاره به شعار سال گفت: با حرکت به سمت...
شیراز - وزیر آموزش و پرورش گفت: 32 زورخانه را برای تقویت هویت ملی و اسلامی دانش آموزان در سراسر کشور تا پایان سال احداث خواهیم کرد.
فرمانده انتظامی استان فارس از کشف 180 کیلو تریاک از منزل یک قاچاقچی حرفهای در شیراز خبر داد.