پنج‌شنبه 28 خرداد 1405

استان فارس

استان فارس

وب‌گاه خبر آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: فهرست کامل رنگ بندی شهرهای کشور اعلام شد و از امروز 169 شهرستان قرمز در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند.

خبرگزاری ایسنا

رئیس کل دادگستری استان فارس از کشف 858 کیلوگرم موادمخدر توسط ماموران انتظامی، در شیراز خبر داد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اپلیکیشن ماسک رنگ‌بندی جدید کشور را از امروز پنجشنبه 24 تیر 1400 اعمال شد، منتشر کرد. بر این اساس 169 شهرستان قرمز، 166 شهرستان نارنجی و 113 شهرستان زرد هستند و ار امروز 24 تیر 1400 شهرستان‌های زیر در وضعیت قرمز قرار می‌گیرند. میانه (استان آذربایجان شرقی)، شهرضا، لنجان، نائین (استان اصفهان)، فردیس، نظرآباد (استان البرز)، قدس، ملارد، پیشوا (استان...

خبرگزاری مهر

شیراز - پس از 13سال انتظار، ورزشگاه شش هزار نفری شیراز به صورت نیم بند و فقط در یک فاز به بهره برداری رسید.

خبرگزاری مهر

مثلث گردشگری ایران یک دهه است که در انتظار افتتاح راه‌آهن به سر می‌برد اما وعده‌ها مدام از سالی به سال دیگر موکول می‌شود و هنوز هم خبری از افتتاح این پروژه عظیم ریلی نیست.

وب‌گاه مشرق نیوز

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان فارس از ضرب و شتم تکنسین‌های اورژانس شیراز توسط سه فرد ناشناس خبر داد.

وب‌گاه خبر آنلاین

مجموعه مهمترین اخبار کرونایی امروز را اینجا بخوانید.

خبرگزاری دانا

مهم ترین سرخط فضای مجازی استان فارس در یک دقیقه با هم مشاهده کنیم.

خبرگزاری ایسنا

طبق جدیدترین رنگ بندی اعلام شده از وضعیت کرونایی کشور، 169 شهرستان در وضعیت قرمز، 166 شهرستان در وضعیت نارنجی و 113 شهرستان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

خبرگزاری دانا

قرار است فردا با دستور رئیس‌جمهوری، وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه 3060 ملیارد تومان پروژه بزرگراهی و راه اصلی به بهره‌برداری برسد.

وب‌گاه الف

بر اساس آخرین تغییرات در نقشه رنگبندی شهرستان‌های کشور که از پنجشنبه 24 تیرماه اعمال می‌شود 169 شهرستان قرمز، 166 شهرستان نارنجی و 113 شهرستان زرد هستند و تعداد شهرستان‌های آبی همچنان صفر است.

خبرگزاری دانا

اگرچه در روزهای اخیر خاموشی‌ها نسبت به اوایل خرداد و تیر کمتر شده اما آیا خسارت‌های وارد شده به بخش صنعت به راحتی قابل جبران است؟

وب‌گاه خبر آنلاین

میزان نوشت: رنگ‌بندی جدید کشور که از پنجشنبه 24 تیر 1400 اعمال می‌شود در اپلیکیشن ماسک منتشر شد.