استان مازندران
استان مازندران
رئیس پلیس راه استان مازندران اعلام کرد که محور هراز به دلیل اجرای عملیات راهسازی و بازگشایی تونل نشل بصورت مقطعی مسدود خواهد شد.
در هفته های اخیر علی رغم هشدارهای متعدد کارشناسان و حتی برخی مسئولان ریلی، سوانح متعدد در این صنعت در حال اتفاق افتادن است که به نظر می رسد برخی کم کاری ها علت بروز این سوانح هستند.
اقتصادنیوز: بانک ملی ایران در ارتباط با خبری به عنوان «افشاگری نماینده مجلس درباره فساد 20 هزار میلیارد تومانی» جوابیه ای صادر کرد.
تهران - ایرنا - برگزیدگان پنجمین دوره مسابقات همخوانی و مدیحه سرایی قرآن آموزان مراکز دارالقرآن الکریم سراسر کشور معرفی شدند.
برگزیدگان پنجمین دوره مسابقات همخوانی و مدیحه سرایی قرآن آموزان مراکز دارالقرآن الکریم سراسر کشور معرفی شدند.
با توجه به اهمیت موضوع، از طریق این کارزار نامه ای برای رییس قوه قضاییه و همچنین کمیسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی ارسال کردیم که امیدواریم نتیجه بخش باشد.
ایرنا نوشت: کارزار درخواست تعطیلی بازار پرندگان وحشی فریدونکنار راه افتاده و تاکنون 12 هزار و 700 امضا جمع شده است و اگر به 30 هزار امضا برسد دبیرخانه ای برای پیگیری موضوع تشکیل خواهد شد.
طی شبانه روز گذشته، براساس آخرین اطلاعات دریافتی از 2284 ترددشمار فعال در محورهای برونشهری، ترددها نسبت به روز قبل 4.4 درصد افزایش یافته است.
تهران - ایرنا - کارزار درخواست تعطیلی بازار پرندگان وحشی فریدونکنار راه افتاده و تاکنون 12 هزار و 700 امضا جمع شده است و اگر به 30 هزار امضا برسد دبیرخانه ای برای پیگیری موضوع تشکیل خواهد شد.
نوشهر - ایرنا - درب خانه کشتی شهرستان تنکابن دو سال پس از افتتاح رسمی همچنان بر روی کشتیگیران و علامهمندان به این ورزش بسته است. علت این وضعیت هم وجود اختلاف میان کارفرما و پیمانکار است؛ اختلافی که ظاهرا ارادهای برای حل آن وجود ندارد تا شاید با فرسودگی و تخریب خانه کشتی به سرانجام برسد.
در هفته گذشته در تبریز استان آذربایجان شرقی زلزله 4.4 ریشتری به ثبت رسید ضمن آنکه رودهن استان تهران نیز زلزله 3.6 ریشتری را تجربه کرد.
استان ها - ایرنا - آمار مبتلایان به ویروس کرونا با سویه اومیکرون در برخی شهرها روند صعودی گرفته و آمارهای اعلام شده از تعداد مبتلایان به این ویروس، بروز پیک ششم در کشور را قوت بخشیده است.
مردم مناطق مختلف مازندران پس از پایان نماز وحدت بخش جمعه، جنایات آل سعود در کشور یمن را محکوم و از ملت مظلوم یمن دفاع کردند.
رشت - ایرنا - وزیر جهاد کشاورزی گفت: در راستای نوسازی و جوانسازی باغات چای برای اراضی شیبدار 75 میلیارد تومان و حمایت از توسعه باغات 50 میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده است و در تلاش هستیم تا در مناطق مستعد نوغانداری را نیز رواج دهیم.
رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به بازگشایی کندوان، گفت: محور کیاسر کماکان مسدود است.