استان مازندران
استان مازندران
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه جریان کار باید تغییر کند، گفت: به جای اینکه مردم در جریان بروکراسی بدوند، مسئولان باید دنبال مردم بدوند و ما نیز برای همین انقلاب کردیم در همین راستا روز گذشته کلیات طرحی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و وارد جزئیات آن شدیم که تصمیم حیاتی برای موضوع کار و اشتغال بود.
ستاد ملی کرونا در 19 ماهی که از ورود کرونا به کشور گذشته بیش از 10 هزار میلیارد تومان به کسبوکارهای آسیب دیده از کرونا پرداخت کرده که فعالان حوزه حمل و نقل بیشترین موفقیت را داشته اند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید میدانی از بندر امیرآباد شهرستان بهشهر به گفت وگو چهره به چهره با کارگران پرداخت.
رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در گلزار شهدای شهرستان بهشهر ضمن ادای احترام به شهدای این شهر، به صورت چهره به چهره با جمعی از اهالی گفت وگو کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی که برای سفر یک روزه به مازندران سفر کرد در گلزار شهدای بهشهر به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
ستاد ملی کرونا در 19 ماهی که از ورود کرونا به کشور گذشته بیش از 10 هزار میلیارد تومان به کسبوکارهای آسیب دیده از کرونا پرداخت کرده که فعالان حوزه حمل و نقل بیشترین موفقیت را داشته اند.
کارگران بندر امیرآباد بهشهر با رئیس مجلس درباره قردادهای موقت، شرایط بیثبات کاری و سختی کار درد دل کردند.
محمدصادق اکبری گفت: منطقه جعفرآباد از سواحل شهرستان محمودآباد که در اختیار ارگانهای دولتی قرار داشت بهطور کامل آزادسازی شد.
محمدباقر قالیباف گفت: با بهرهگیری از ظرفیت بندر امیرآباد حجم مبادلات اقتصادی کشورمان با کشورهای ساحلی خزر افزایش مییابد.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در قالب سفر یکروزه وارد مازندران شد.
خرسندی سرپرست بسیج جامعه پزشکی استان مازندران، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: طرح شهید سلیمانی از آذر ماه سال 1399 برنامهریزی شد و برای اجرای آن در استان مازندران جلسات فنی و پشتیبانی مشترکی را با دانشگاه علوم پزشکی و معاونت بهداشتی دانشگاه فوق برگزار کردیم. وی تصریح کرد: در نتیجه جلسات فوق، استان به یک هزار و 448 گروه تقسیم بندی شد و در مجموع برای 228...
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی از دیدار با وزیر جهاد کشاورزی خبر داد و گفت: باید تسهیلات بانکی برای تهیه ادوات کشاورزی (تراکتور، کمباین و....) انجام شود.
دو تیم رعد تهران و رعد پدافند در مسابقات شنا آبهای آزاد که با عنوان جام شروع دوباره امروز در رده سنی زیر 20 سال و بالای 20 سال برگزار شد، قهرمان شدند.
مسابقات شنا آبهای آزاد با عنوان جام شروع دوباره در رده سنی زیر 20 سال و بالای 20 سال امروز (دوشنبه) به میزبانی هیأت شنای استان مازندران، در شهرستان نوشهر برگزار شد.
پس از برگزاری مسابقات انتخابی درون اردویی تیم ملی کاراته آقایان، نفرات برتر اوزان منفی 75، منفی84 و مثبت 84 مشخص شدند.