استان هرمزگان
استان هرمزگان
چند دستگاه استارلینک در هرمزگان کشف و توقیف شد.
اقتصادنیوز: تعداد هشت دستگاه «استارلینک» تجهیزات اینترنت ماهوارهای در سازمان اطلاعات سپاه امام سجاد (ع) استان کشف و ضبط شد.
معاونت روابط عمومی سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان اعلام کرد: تعداد هشت دستگاه «استارلینک» تجهیزات اینترنت ماهوارهای با تلاش پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه امام سجاد (ع) کشف و ضبط شد.
هشت دستگاه «استارلینک» تجهیزات اینترنت ماهوارهای با تلاش پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه امام سجاد (ع) استان هرمزگان کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی هرمزگان از شناسایی و دستگیری 2 متهم عامل جاسوسی در این استان خبر داد.
فرمانده انتظامی هرمزگان از شناسایی و دستگیری 2 متهم عامل جاسوسی در این استان خبر داد.
تجهیزات مذکور از مسیر دریایی و مبدا کشور امارات به مقصد استان هرمزگان انتقال داده شده بود که با هوشمندی و تلاش شبانهروزی پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه امام سجاد (ع) کشف و ضبط گردید.
تجهیزات مذکور از مسیر دریایی و مبدا کشور امارات به مقصد استان هرمزگان انتقال داده شده بود که با هوشمندی و تلاش شبانهروزی پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه امام سجاد (ع) کشف و ضبط گردید.
اقتصادنیوز: رئیس سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان هرمزگان از دستگیری 6 نفر از دارندگان سلاح غیر مجاز در این استان خبر داد.
هر سال با افزایش دما مصرف آب هم به همان تناسب افزایش می یابد، روز گذشته بود که هواشناسی از افزایش دما در برخی از استان ها خبر داد که گویای افزایش مصرف آب در پنجمین سال خشک است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، این فرد که در قالب گردشگر ابتدا وارد کشور شده بود با سفر به استانهای مختلف و همچنین استان هرمزگان اقدام به جمع آوری اطلاعات از مراکز حساس و نظامی مینمود توسط پاسداران گمنام امام زمان عجلاللهتعالیفرجه الشریف سازمان اطلاعات سپاه استان هرمزگان دستگیر شد گفتنی است این تبعه بیگانه که اهل یکی از کشورهای اروپایی است در قالب گردشگر ماموریت جمع آوری...
یک جاسوس اروپایی در هرمزگان بازداشت شد.
اقتصادنیوز: فرماندار رباط کریم از انهدام یک ریزپرنده متخاصم توسط پدافند های هوایی رباط کریم خبرداد.
محمولهای بزرگ از تجهیزات مشکوک شامل انواع ریزپرنده و بیسیم در استان هرمزگان کشف و ضبط شد.
سازمان هواشناسی از فعالیت سامانه بارشی در 7 استان از جمله تهران خبر داد و برای استانهای ساحلی در جنوب و جنوب شرق هشدار صادر کرد.