استان هرمزگان
استان هرمزگان
بندرعباس - ایرنا - رییس هیات مدیره نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی حاجیآباد گفت: امسال هر کیلو خرمای پیارم ممتاز با 40 درصد افزایش، 850هزار ریال از نخلداران شد.
بندرعباس - ایرنا - معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شده و به منظور تقویت منابع آبی ها قنات های استان، تا پایان امسال پروژه های آبخیزداری در قنات های چهار منطقه استان اجرا می شود.
تهران - ایرنا - مدیرکل فرهنگی، هنری و اردوها و فضاهای آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: کلاسهای مدرسه مجازی شعر و داستان برای دانش آموزان دوره متوسطه آغاز شده است و راهی برای شناسایی و پرورش دانشآموزان توانمند در حوزه ادبیات است.
بندرعباس - ایرنا - سرپرست مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: 120 واحد از 290 واحد مسکونی آسیب دیده از سیل سال گذاشته شهرستان جاسک به مرحله فونداسیون رسیده است.
بندرعباس - ایرنا - «سپهر دهقانی» و «محمدرهام زارعی» 2 دانش آموزان هرمزگانی و عضو فعال پژوهش سرای دانش آموزی شهید اصغر قاسمی ناحیه یک بندرعباس موفق به اختراع پادری هوشمند خشک کننده و ضدعفونی کننده پا شدند.
بندرعباس - ایرنا - سامانه ورود و ثبت اطلاعات گمرک بندرپهل شهرستان خمیر شامگاه چهارشنبه با حضور نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، ناظر گمرکات هرمزگان و جمعی از مسوولان محلی افتتاح شد.
قشم - ایرنا - مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم گفت: در هفت ماهه نخست امسال 238 کارت بازرگانی در منطقه آزاد قشم تمدید شد.
بندرعباس - ایرنا - مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: طرح پاییزه کتاب 99 از 24 آبان آغاز و تا 30 آبان ادامه دارد.
استانها - ایرنا - حدود 9 ماه است که ویروس کرونا در کشور می تازد و به مدد رعایت نشدن تدابیر بهداشتی، نفسها را به شماره انداخته است و جان میستاند؛ حالا اما محدودیت های جدیدی اعمال شده و ممنوعیتهای دیگری نیز در راه است تا با همکاری یکایک مردم زنجیره شیوع این بیماری قطع شود.
سخنگوی سازمان حفظ نباتات گفت: در حال حاضر آفت ملخ صحرایی در منطقه بشاگرد استان هرمزگان ریزش داشته و در سطحی بالغ بر 44 هکتار نیز علیه این آفت در همان منطقه مبارزه شده است.
بندرعباس - ایرنا - مدیرعامل شرکت گاز هرمزگان گفت: 13 دستگاه تنفس مصنوعی توسط مدیریت نظارت بر طرحهای عمرانی مناطق نفت خیز شرکت ملی نفت به بیمارستانهای این استان اهدا شد.
بندرعباس - ایرنا - ساخت مسکن یکی از اهرمهای کاهش قیمت درجامعه بوده که دولت ها برای رفاه وآسایش مردم انجام می دهد در همین راستا دولت تدبیر امید هم برای تداوم این حرکت گام اساسی برداشته که مسوولان امیدوارند در سال پایانی به بار بنشیند.
بندرعباس - ایرنا - مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: 29هزارتن انواع آبزیان امسال به خارج صادر شد که 36میلیون و600هزار دلار ارز آوری برای کشور داشتند.
استانها - ایرنا - عدالت اجتماعی، توسعه رفاه در جامعه، حمایت از اقشار کم درآمد و فقرزدایی از جمله صدها رویکرد دولت در سال های اخیر بوده که اکنون به بار نشسته است، موضوعاتی که خبرنگاران ایرنا با واکاوی جزئیات آنها تلاش کرده اند این اقدامات را در قاب تولیدات خبری به اطلاع عموم برسانند.
شیرین سازی آب دریا طی سال های اخیر یکی از موضوعات اصلی مسوولان آبی بوده تا شاید با رفع شوری دریا کام مردمان استان های کم آب، شیرین و مرهمی بر زخم کهنه دشتهای بحرانی و بحران کم آبی کشور گذاشته شود.
بندرعباس - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان گفت: عملیات اجرایی طرح فیبر نوری بشاگرد و حاجی آباد به طول 290 کیلومتر از مصوبات سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به دستور استاندار آغاز شد.