استان هرمزگان
استان هرمزگان
رئیس بنیاد مستضعفان از اعطای تسهیلات بدون سود به همه اقشار آسیب پذیر خبر داد و گفت: برنامه ریزی و اقدام برای پرداخت هدایای یک میلیون تومانی به همه اقشار آسیب پذیر جامعه در حال انجام است.
اقتصادنیوز: قایقهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اقدامی اقتدارآفرین، شناور آمریکایی را که در حال عبور از خلیج فارس بود احاطه کردند. این اقدام پیام روشنی بود مبنی بر اینکه، خلیج فارس جای یانکیها نیست.
بندرعباس - ایرنا - افزایش خانه های صنایع دستی با هدف جهش تولید در استان هرمزگان نیازمند حمایت همه جانبه مسوولان از آن است.
قشم - ایرنا - هفت میلیون و 153 هزار و 283 مسافر و گردشگر در سال 1398 از گمرک قشم تردد کردند.
مشرق نیوز نوشت: قایقهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اقدامی اقتدارآفرین، شناور آمریکایی را که در حال عبور از خلیج فارس بود احاطه کردند. این اقدام پیام روشنی بود مبنی بر اینکه، خلیج فارس جای یانکیها نیست.
ئیس کل دادگستری استان هرمزگان با تعیین ضرب الاجل یکماهه، به سازمان بنادر و دریانوردی و اداره گمرک استان هرمزگان دستور داد، به سرعت ارتباط بین سامانه ها و دسترسی برخط به اطلاعات بین ضابطین قضایی، اداره بنادر و گمرک در سامانه جامع گمرک برقرار شود و در غیر اینصورت با پایان فرصت مذکور و انجام نشدن این مهم منجر به مسوولیت کیفری سازمان های متولی خواهد شد.
بندرعباس - ایرنا - استاندار هرمزگان با تاکید بر توسعه راه های روستایی، گفت: امسال 315 کیلومتر راه روستایی در شهرستان بشاگرد احداث، بهسازی و آسفالت می شود.
بندرعباس - ایرنا - معاون اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: امروز شنبه باتوجه به تاثیر موج بارشی نسبت ضعیف در نقاطی از خلیج فارس، به تدریج درسطح استان از ساعت بعدازظهر و شب افزایش ابرناکی خواهیم داشت.
بندرعباس - ایرنا - 70 میلیاردریال کمک بنیاد مستضعفان از خانواده های کم برخوردار، رژه خدمت یگان های منتخب ارتش، آغاز به کار رزمایش مواسات، انجام سه جراحی پیوند عضو، توزیع 30 هزار بسته آموزشی بین دانش آموزان روستایی و راه اندازی دومین خط تجاری بندرعباس - عمان از جمله مهمترین اخبار هرمزگان در هفته گذشته است.
قایقهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اقدامی اقتدارآفرین، شناور آمریکایی را که در حال عبور از خلیج فارس بود احاطه کردند. این اقدام پیام روشنی بود مبنی بر اینکه، خلیج فارس جای یانکیها نیست.
بزرگترین زمینلرزههای هفته گذشته است در استانهای کرمان و آذربایجان غربی رخ داد، ضمن آنکه در گیلانغرب استان کرمانشاه نیز زلزلهای به بزرگای 3.4 به ثبت رسید.
معین گفت: موج جدید ریزش ملخ طی هفته آینده بعد از گذر از سیستان و بلوچستان به شرق هرمزگان در بشاگرد و جاسک می رسد ولی اطراق بیشتر آن در سیریک و میناب خواهد بود.
بندرعباس - ایرنا -2هزار تن از نوع تن ماهیان پس ازصید از آب های دور جاسک هرمزگان به کارخانه کنسرو سازی کشور ارسال شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از تخلیه و بارگیری 94 میلیون تن انواع کالاهای نفتی و غیرنفتی در بنادر تجاری این استان طی یکسال گذشته خبر داد.