استان کرمان
استان کرمان
ایرنا نوشت: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تایید آییننامه اجرایی قانون رتبهبندی معلمان گفت: 806 هزار فرهنگی در سطح کشور مشمول این قانون هستند که به صورت جهادی و انقلابی رتبهبندی می شوند.
وزیر کشور با بیان اینکه طرح ساماندهی شهرک شهید همت بهسرعت اجرا شود، گفت: سفر رئیسجمهور و برخی از وزرا به کرمان با هدف استفاده از منابع ملی جهت رفع برخی مشکلات شهر انجام شده است.
رییس جمهور در جمع مروم سیل زده روستای کروچان رودبارجنوب از پیگیری شهرستان شدن "جازموریان"در هیات دولت خبر داد.
در دومین روز از سفر وزیر امور اقتصادی و دارایی به استان کرمان، دکتر خاندوزی از منطقه ویژه اقتصادی سیرجان بازدید کرد.
مساله استان شدن جنوب استان کرمان در دستور کار دولت است و انشاءالله این موضوع پیگیری خواهد شد.
آیت الله رئیسی گفت: مساله دیگر استان شدن جنوب استان کرمان است که اجرا با تأخیر مواجه شده و با توجه به مطالعات صورت گرفته این موضوع در دستور کار و مورد توجه دولت است.
کرمان - ایرنا - وزیر نیرو گفت: پروژه خط انتقال آب از سد نسا به شهرهای بم و بروات 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تلاش داریم تا قبل از تابستان سال آینده آب سد نسا به این شهرستان برسد.
جیرفت - ایرنا - رییس جمهور گفت: موضوع استان شدن جنوب کرمان در دستور کار دولت است و استان جنوبی کرمان حتما تشکیل خواهد شد.
علی سلاجقه از سه مصوبه اصلی هدیه ماحصل سفر به زادگاه خود خبر داد و گفت: 3 مصوبه اساسی بحث جاده رابر - کرمان، آب به عنوان اولویت دوم مخصوصا آب شرب و زیرساخت جاده ها در دستورکار قرار خواهد گرفت.
سید جواد ساداتی نژاد گفت: در این سفر 3500 میلیارد تومان پیشنهاد مصوبه برای سیستم های آبیاری، مرمت قنوات، آبخیزداری، احیا و نوسازی باغات، ایجاد باغ مادری در کرمان، رفع تداخلات و سایر بخش های کشاورزی لحاظ شده است و تلاش می کنیم از این اعتبار برای توسعه کشاورزی در ایران استفاده کنیم
آیت الله رئیسی در سفر به جنوب استان کرمان با مردم روستای محروم تنگشاه، از توابع عنبرآباد کرمان دیدار و گفتگو کرد.
رئیس جمهور اعلام کرد که شهرستان شدن «جازموریان» در هیات دولت پی گیری میشود.
رئیس جمهور گفت: به مدیران هم گفته ام به هیچ عنوان گرفتار حاشیه ها نشوند، به متن بپردازند که همان خدمتگزاری به مردم و گره گشایی از زندگی مردم است.
جیرفت - رئیس جمهور در ادامه سفر دو روزه خود به استان کرمان از روستای تنگ شاهد بازدید کرد.
کرمان - ایرنا - عملیات اجرایی احداث 15 هزار و 257 واحد مسکونی امروز (جمعه) با حضور وزیر راه و شهرسازی در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان کرمان آغاز شد.