استان کرمان
استان کرمان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان از مردم خواست حداکثر تا شهریور ماه برای تزریق دوز یادآور واکسن کرونا اقدام کنند.
سردار معروفی با تاکید بر اینکه مسئولیت اصلی شورای نگهبان بقا و استمرار انقلاب اسلامی است گفت: پیشبرندگی و پیشروندگی انقلاب اسلامی به دست شورای نگهبان است و همین دلیل همه هجمه های دشمنان بیرونی و بدخواهان داخلی به این نهاد مقدس است.
رشنوادی گفت: برای تحقق نقشه راه و چشمانداز سرمد، راهی جز سودآوری پایدار نداریم و این مهم با رشد درآمد و افزایش بهرهوری قابل تحقق است.
تهران - ایرنا - مرکز لرزه نگاری کشور اعلام کرد استان کرمان در مدت 15 ساعت از ساعت 17.30 دقیقه روز گذشته تا ساعت 8 صبح امروز دوشنبه ششم تیرماه 42 بار لرزیده است.
معاون امنیتی و سیاسی استانداری کرمان گفت: بورس سیستم شفافی است که خریداران را به ما معرفی کرده است بنابراین با کسانی که سیمان را خریدند اما در سامانه تجارت نوع توزیع را مشخص نکردند، در تعزیرات حکومتی پرونده برایشان تشکیل خواهیم داد.
اقتصادنیوز: زلزله 4.3 ریشتری عصر یکشنبه بار دیگر حوالی راور در استان کرمان را لرزاند.
با وجود وقوع زلزله 5.4 ریشتری در راور استان کرمان، ترافیک شبکه در این منطقه زلزلهزده و حوالی آن، روان و بدون اختلال است.
کرمان - ایرنا - بازرس کل استان کرمان با اشاره به محدود بودن تجهیزات در ایستبازرسی مرصاد به عنوان مهمترین گلوگاه کنترل قاچاق و تامین امنیت در جنوب شرق کشور گفت: لازم است دستگاه های مربوطه به نقش خود در تجهیز این ایستگاه به امکانات روز عمل کنند.
زمین لرزه 4.3 ریشتری ساعت 20:08:59 شامگاه یکشنبه پنجم تیر در استان کرمان - حوالی راور رخ داد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از اعزام تیمهای ارزیاب به کانون زلزله کرمان خبر داد و گفت: هنوز از خسارتهای احتمالی این زلزله گزارشی دریافت نشده است.
اقتصادنیوز: بابایی گفت: فرهنگیان باید در شرایط فعلی هوشیار باشند و بهانه دست دشمنان نظام و انقلاب ندهند.
با وجود وقوع زلزله 5.4 ریشتری در راور استان کرمان، ترافیک شبکه در این منطقه زلزلهزده و حوالی آن، روان و بدون اختلال است.
فلاح خاطرنشان کرد: باتوجه به بررسی بهعمل آمده به اطلاع میرساند زمینلرزه 5.4 ریشتری ساعت 17:37 روز جاری در شمال شهرستان راور خارج از مناطق مسکونی رخ داده و تاکنون فاقد خسارات بوده است.
کرمان - ایرنا - معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان گفت: هرچند زلزله 5.4 ریشتری عصر امروز شهرستان راور خسارتی تاکنون نداشته است اما تیم های امدادی و ارزیاب مرکز استان نیز در حالت آماده باش قرار گرفته اند.