استان گلستان
استان گلستان
دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی استان گلستان پابهپای کادر درمان داوطلبانه در حال خدمت هستند.
حفاری نفت و گاز در گلستان که از فروردین ماه امسال آغاز شد و اکنون به عمق 2400متری رسیده اثراتی از نفت و گاز در آن دیده شده است و بعد از انجام آزمایشات می توان گفت که میزان و مرغوبیت آن چقدر است.
نیروهای جذب شده سال گذشته به تعداد 57 هزار نفر بیشتر نیروهای شرکتی و قراردادی وزارت تابعه بودند و تاثیر در جامعه و حل مشکل بیکاری دانش آموختگان نداشته است.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: دولت تمام توان خود را برای واردات واکسن به کار خواهد گرفت؛ علاوه بر این باید شرایطی را فراهم آورد که واکسنهای داخلی نیز با حجم گستردهای تولید شود.
معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به شرایط تقریبا ثابت شیوع کرونا در اغلب استانهای کشور، گفت: امیدواریم هفته آینده شرایط بهتری داشته باشیم.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، رئیس و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی صبح جمعه به منظور بررسی میدانی از وضعیت مراکز درمانی و بیمارستان های استان، وارد گلستان شدند. با درخواست مجمع نمایندگان استان گلستان از هیات رئیسه مجلس و پیگیری رضا آریان پور، دبیر کمیسیون بهداشت و درمان، اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی برای بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی و بررسی مشکلات...
مردم عزادار استان گلستان با رعایت پروتکل های بهداشتی در دهمین روز محرم در سوگ عزای سرور و سالار شهیدان گریستند.
نماز ظهر عاشورا به یاد آخرین نماز سیدالشهدا و یارانش در سراسر استان گلستان و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی اقامه شد.
استخراج نفت و گاز از دکل های نفتی گمیشان طی روزهای اخیر و انتشار ویدئویی در فضای مجازی شایعه رسیدن به طلای سیاه را در شمال ایران قوت داد.
نویسنده کتاب «ضربالمثلها، کنایات و باورهای مردم گرگان» گفت: «طوق» چوبی به ارتفاع 3 متر است که بر روی یک سهپایه قرار دارد بر سر این چوب سه متری چند چوب افقی که هرکدام 4 تا 5 متر طول دارد نصبشده است که در مجموع به آن استخوانبندی طوق گفته میشود.
جای جای شهر با پارچههایی که به مناسبت عزاداری «سیدالشهدا (ع)» بر در و دیوار آویزان شده سیاهپوش شده است، گویی دنیا لباس ماتم بر تن کرده است، تکیههایی که بر هر کوی برزنی قامت راست کرده اند.
سردار حسنزاده گفت: با توجه به نیازی که در مشهد مقدس به ویژه در موج پنجم کرونا احساس میشد، با تلاش شبانهروزی قرارگاه منطقهای ثامنالائمه نیروی زمینی سپاه، بیمارستان تخصصی 96 تختخوابی بیماران حاد تنفسی در مشهد افتتاح و تا زمان لازم به بیماران حاد تنفسی خدمات ارائه خواهد داد.
فرماندار آزادشهر از تشدید محدودیت های ترددی در ایست بازرسی تیل آباد این شهرستان، خبر داد.
مشاهدات از چند مرکز واکسیناسیون در مرکز استان و گفتگو با مراجعه کنندگان نشان می دهد که روند انجام واکسیناسیون مطلوب است اما ازدحام همراهان خطر شیوع کرونا را افزایش می دهد.
مهر نوشت: فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: این نیرو ظرفیت اساسی بیمارستانهای ثابت خود در همه مناطق کشور را برای پذیرش و درمان بیماران کرونایی اختصاص داده است.