استرداد وکالت از رضا پهلوی در سیرک براندازی + عکس
براندازان در کمتر از یک سال پس از وکالت دادن به رضا پهلوی، وکالتهای خود را از این چهره ورشکسته اپوزیسیون پس گرفتند.
سرویس سیاست مشرق - کمپین «من وکالتم را پس میگیرم» توسط کاربران شبکههای اجتماعی ترند شده است. ماجرای این هشتگ برمیگردد به اغتشاشات سال گذشته که سران ضدانقلاب را در خیال خام براندازی فرو برد.
این افراد در اقدامی هماهنگ و برنامهریزی شده کمپین «من وکالت میدهم» را راهاندازی کرده و رضا پهلوی را به عنوان لیدر خود برای براندازی انتخاب کردند؛ افرادی چون علی کریمی و حمید فرخنژاد از جمله افرادی بودند که این کمپین را در فضای مجازی تبلیغ میکردند.
این هشتگ در همان ابتدا هم از سوی تجزیهطلبان و طیفهای دیگر برانداز مورد تمسخر قرار گرفته بود. این کمیپن قرار بود از 80 میلیون ایرانی وکالت بگیرد اما در نهایت کمتر از چند هزار نفر در خارح از کشور آن را امضا کردند!
دعوا بر سر این کمپین چنان بالا گرفته بود که در تجمعات چند نفره در خارج از کشور سلطنتطلبان و منافقین با سلاح سرد به جان هم افتادند.
فیلم / شکاف میان براندازان پس از راه افتادن کمپین پهلوی
حالا با گذشت کمتر از یک سال، براندازان به این نتیجه رسیدند که وکالت به رضا پهلوی اشتباه بوده و برای جبران این خطا فقط به انتشار یک هشتگ بسنده کردند. محافل ضدانقلاب پس از سفر پهلوی به مناطق اشغالی او را متهم به منفعتطلبی و تکروی کردند.
مدتی قبل حامد اسماعیلیون دلایل اصلی جدایی خود از منشور همبستگی را اول دیکتاتوری ربع پهلوی و دوم تلویحا ناراحتی خود از عدم مشخص بودن سهم جریانات قومی و تجزیه طلب بیان کرد. فرامتن این دو نکته این است که تمام اپوزیسیون نهایتا به دو نقطه بیشتر ختم نمیشوند، یا طرفدار بازگشت به عقب و پذیرفتن یک دیکتاتور و یک حکومت وابسته و ضعیف هستند یا تجزیهطلبی ایران را آمال سیاسی خود میدانند.
چندی پیش نیز کیوان عباسی مدیر شبکه منوتو با تشبیه آشوبها به سیرک گفته بود: ای کاش از اول وارد این سیرک سیاسی نمیشدند، چون همه چیزش از اول نادرست بود عدهای تقریبا ناشناخته که میخواستند از دیگران به نفع اهداف خودشون سواستفاده کنند. سیرک زودتر از آنچه انتظار میرفت به بن بست رسید و چیزی به تعطیلیش نمانده است خواهد شد!