دوشنبه 15 بهمن 1403

استرداد کلاهبردار میلیاردی به کشور

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
استرداد کلاهبردار میلیاردی به کشور

سردار مجید کریمی رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: حسب درخواست مرجع قضائی مبنی بر پیگرد فردی به اتهام کلاهبرداری، جعل مهر و سربرگ‌های یک شرکت تولید معدنی، فرایند ردیابی، شناسایی و دستگیری این متهم در دستور کار پلیس بین‌الملل فراجا قرار گرفت و با اقدام‌های حقوقی و پلیسی صورت گرفته، سازمان بین‌المللی پلیس جنایی علیه مشارالیه اعلان قرمز صادر و مراتب به کشور‌های عضو سازمان اینترپل نیز منعکس شد.

این مقام انتظامی در تشریح این خبر گفت: متهم، پیشنهاد خرید و فرآوری آلومینیوم اکساید را به شاکی کرده و از ایشان مبلغ 800 میلیون ریال به عنوان آورده در این سرمایه گذاری مشترک دریافت کرده بود. لیکن پس از دریافت مبلغ مذکور، تمامی خطوط تلفن همراه خود را خاموش کرده و از کشور متواری می‌شود.

رئیس پلیس بین‌الملل فراجا در ادامه افزود: در فرآیند شناسایی و دستگیری این متهم، مشخص شد، نامبرده به اتهام کلاهبرداری در یکی از استان‌های کشور به مبلغ 700 هزار درهم امارات نیز تحت تعقیب شعبه دیگری از دادسرای عمومی و انقلاب است که جمعاً طی دو مرحله مبلغی حدود 120 میلیارد ریال کلاهبرداری کرده است.

سردار کریمی خاطر نشان کرد: به موازات اقدامات بین‌المللی در جهت ردیابی متهم در کشور‌های احتمالی محل تردد، اعلان قرمز صادره به مبادی ذیربط داخلی نیز منعکس و شناسایی این شخص به صورت ویژه در دستور کار پلیس‌های کشور‌های منطقه قرار گرفت و نهایتاً متهم در یکی از کشور‌های همسایه شناسایی و دستگیر شد.

در پایان وی بیان داشت: با هماهنگی صورت گرفته میان پلیس بین‌الملل فراجا و پلیس کشور مورد نظر، متهم از طریق مرز زمینی به کشور مسترد و برای ادامه روند رسیدگی پرونده تحویل مرجع قضائی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی