استفاده از موشکهای نقطهزن در رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش
فرمانده نیروی زمینی ارتش استفاده از موشکهای نقطهزن را یکی از مهمترین مراحل عملکرد مناسب نیروی زمینی ارتش در رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش دانست و گفت: تجهیزات نقطهزن نیروی زمینی امروز به معنای واقعی کلمه توانست اهداف مورد نظر را مورد هدف قرار دهد.
خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرتیپ کیومرث حیدری در حاشیه برگزاری رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش و در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: نیروی زمینی ارتش در قالب این رزمایش توانست به خوبی مأموریتهای محول شده به این نیرو را در این منطقه راهبردی و استراتژیک به بهترین نحو ممکن، انجام دهد.
وی ادامه داد: نیروی زمینی در سه مرحله در این رزمایش وارد و 3 عملیات بسیار سنگین را اجرا کرد و توانست قابلیتها و کارآمدی تجهیزات و تسلیحاتی که جزو دستاوردهای ارزنده نیروی زمینی محوری ارتش جمهوری اسلامی ایران است را به میدان آزمون ببرد و با نیروی انسانی کارآزموده و این تجهیزات به خوبی نقشآفرینی کرد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش، استفاده از موشکهای نقطه زن را یکی از مهمترین مراحل عملکرد مناسب نیروی زمینی ارتش در رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش دانست و افزود: تجهیزات نقطه زن نیروی زمینی امروز به معنای واقعی کلمه توانست اهداف مورد نظر را مورد هدف قرار دهد، همچنین پهپادهای برد بلند و راهبردی که داریم نیز توانستند اهدافی که به صورت نقطهای برای آنها تعیین کرده بودیم را مورد اصابت قرار دهند و ماموریت خودشان را به بهترین شکل انجام دهند.
حیدری با اشاره به تغییر ماهیت جنگهای در آینده، اضافه کرد: پیشبینی ما این است که جنگهای آینده، جنگ شبکه محور و مبتنی بر تأثیر خواهد بود و لذا بر روی تسلیحات و تجهیزات هوشمند، دورزن و دقیق زن نیروی زمینی برنامه ریزی بسیار خوبی کرده ایم و امروز توانستیم در سه محور «تسلیحات دورزن و دور ایستا»، «هوشمند کردن تجهیزات و تسلیحات» و «شبکه محور» کردن آنها به خوبی عمل کنیم.
وی تصریح کرد: امروز خوشبختانه نیروی زمینی توانسته است، بیشتر تجهیزات و تسلیحات خود را شبکه محور و هوشمند کند، تا این تجهیزات تاثیر گذار باشد و خوشبختانه امروز توانستیم، یک گلوله، یک هدف را تحقق ببخشیم. یگانهای پر قدرت زرهی توپخانه و مخصوصا بالگردی توانستند، خوب بدرخشند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش عملکرد یگانهای جنگال و جنگ الکترونیک را در رزمایش ذوالفقار 1400 بسیار درخشان دانست و افزود: یگانهای جنگال و جنگ الکترونیک یگانهایی بودند که در این رزمایش به خوبی عمل کردند و به نظر من عملکرد نیروها در این رزمایش بسیار خوب بود و به صورت کلی میتوان این رزمایش را یک رزمایش کم نظیر دانست.
حیدری هماهنگی و هم افزایی نیروهای چهارگانه ارتش را در رزمایش ذوالفقار 1400 بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه هر چهار نیرو در قالب این رزمایش مشترک توانستند به خوبی نقش آفرینی کنند.
وی تصریح کرد: بخشی از ماموریت و سناریوها در رزمایش ذوالفقار 1400 مختص نیروی زمینی ارتش بود که خوشبختانه یگانهای مختلف با هماهنگی مناسب و تحت فرماندهی فرماندهان عالی رتبه ارتش توانستند به اهداف از پیش تعیین شده دست یابند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش به دستاوردها و تجهیزات نوینی که نیروی زمینی ارتش در رزمایش ذوالفقار 1400 از آنها استفاده کرده است اشاره کرد و گفت: این رزمایش برای ما دستاوردهای بسیار خوبی داشت که از آن جمله میتوان به عملکرد بسیار خوب یگانهای جنگال و قابلیتهای فاوایی اشاره کرد.
وی استفاده از موشکهای نقطه زن و دور ایستا را یکی دیگر از دستاوردهای رزمایش ذوالفقار 1400 ارتش دانست و اظهار داشت: در مراحل مختلف این رزمایش هوانیروز قهرمان توانست با موشکهای دور ایستا و نقطه زن اهداف تعیین شده را مورد هدف و اصابت قرار دهد، که این نیز به نوبه خود یک جهش و دستاورد در حوزه توانمندی هاست از سوی دیگر توپخانههای ما نیز با استفاده از قابلیت نقطه زنی و دقت بالایی که به آن دست یافته اند توانستند اهداف را منهدم کنند و این نیز از جمله موفقیتهای نیروی زمینی در رزمایش ذوالفقار 1400 است.