یک‌شنبه 8 تیر 1404

استفاده از هوش مصنوعی برای رفع تداخلات اراضی در 11 استان

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
استفاده از هوش مصنوعی برای رفع تداخلات اراضی در 11 استان

مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور گفت: استفاده از فناوری هوش مصنوعی از طریق تصاویر هوایی دهه 50 برای رفع تداخلات اراضی در 11 استان کشور در حال اقدام است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمد احمدی مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور به اهمیت اطلاعات مربوط به دهه 50 در فرآیند رفع تداخلات اراضی کشاورزی اشاره کرد و گفت: تصاویر این دهه یکی از اقلام اطلاعاتی مورد استفاده در اجرای رفع تداخلات کشور است که به منظور احصای اراضی دولتی و استیفای حقوق آن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: با استفاده از تصاویر آرشیوی مراجع بین‌المللی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی داخلی و بر پایه هوش مصنوعی، تهیه این تصاویر برای یازده استان کشور در حال انجام است.

ثبت سفارش واردات 4 محصول کشاورزی از هفته آینده آغاز می‌شود

مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور خاطرنشان کرد: استفاده از فناوری هوش مصنوعی در پردازش و تحلیل این تصاویر، به تسریع و دقت در فرآیند رفع تداخلات اراضی کمک شایانی خواهد کرد و گامی مؤثر در جهت حفظ حقوق دولت و تعیین تکلیف اراضی خواهد بود.