استقرار تلویزیون شهری «یگان ویژه» در خوی / کودکان شاد شدند + فیلم
گروه انتظامی خبرگزاری فارس_ مریم عرب انصاری: یگان ویژه با ماموران و تجهیزات و ماشین آلات هنوز در «خوی» مانده است؛ آن هم برای کمک رسانی به مردمی که در زلزله اخیر خانه و کاشانه خود را از دست داده و از امکانات اولیه زندگی محروم شده و در این هوای سرد و برفی در چادرها زندگی می کنند.
یگان ویژه با مأمورانی که مردان روزهای سخت نام گرفته اند پشت مردم زلزلهزده خوی را خالی نکرده، مردانه ایستاده و خدمت می کند بدون اندک توقعی؛ چرا که خدمت به مردم را وظیفه خود می داند.
اسکورت محموله، تقسیم و جابجایی کمکهای امدادی، نصب چادر، پخش نان، مواد غذایی و بسته های امدادی، تهیه غذای گرم، چای، صبحانه و پخش آن در نقاط مختلف و در نهایت پخش فیلم و کارتون برای شادکردن دل کودکان و نوجوانان با تلویزیون شهری از جمله اقدامات مأموران سختکوش یگان های ویژه انتظامی کشور در مناطق زلزلهزده خوی است.
فیلم زیر را ببینید:
پایان پیام /