اسحاق جهانگیری
اسحاق جهانگیری
تهران - ایرنا - سخنگوی جامعه روحانیت مبارز کشور، تمایل اصولگرایان به مشارکت محدود در انتخابات را رد کرد و گفت: رهبر انقلاب دائما اولویت نخست را مشارکت بالاتر میدانند و ما هم این موضع را داریم؛ نتیجهاش هرچه میخواهد باشد.
ایراد اصلی ماجرای برجام نه یک رفتوآمد درکاخسفید که ورود منفعلانه به میز مذاکره از یکسو ونابلدی حقوقی ودیپلماتیک که منجربه یک عدم توازن درتعهدات وامتیازات و بهعبارتی توافق بد شد، از سوی دیگر است.
جلسه بررسی راهکارهای تامین واکسن کرونا عصر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.
تهران - ایرنا - وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از بررسی تبصره و ردیف بودجه ویژه مشاغل و فعالان آسیبدیده از کرونا خبر داد و گفت: مبلغی را برای حمایت از هنرمندان و فعالان این حوزه پیشنهاد کردهایم که قرار بر افزایش آن است و در صورت نهاییشدن طی هفته بعد اعلام میشود.
معاون اول رئیس جمهوری در جلسه بررسی راهکارهای تأمین واکسن کرونا تاکید کرد که تأمین این واکسن مطالبه بهحق مردم کشور است.
تهران - ایرنا - معاون اول رییس جمهوری در جلسه بررسی راهکارهای تامین واکسن کرونا تاکید کرد که تامین این واکسن مطالبه بهحق مردم کشور است.
قم - استیضاح تنفس مصنوعی به جریان اصلاحات خواهد داد، ناکارآمدی دولت وابسته به کارگزاران - اصلاحات بود همین مسئله کافی بود تا برای انتخابات آتی مردم آگاهی و تحلیل لازم را پیدا نکنند.
معاون گردشگری در دیدار با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: صنعت گردشگری ایران با اهداف کلان نقشه مهندسی فرهنگی کشور در انطباق کامل است.
رئیس اتاق بازرگانی تهران در نامههایی جداگانه به معاون اول و معاون اقتصادی رئیسجمهور خواستار اصلاح فوری شیوهنامه جدید تنظیم بازار فولاد با مشارکت بخش خصوصی شد.
معاون اول رئیس جمهور در دستوری به وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: کارمندان مشمول انتقال از پایتخت به شهرستان، می توانند وام مسکن تا سقف اعلام شده در تهران را دریافت کنند.
اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور مصوبه افزایش فوق العاده جذب کارکنان وزارت اطلاعات تا میزان 50 درصد را برای اجرا به وزارت مذکور و سازمان های برنامه و بودجه کشور و اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد.
تهران - ایرنا - معاون اول رییس جمهوری مصوبه افزایش فوقالعاده جذب کارکنان وزارت اطلاعات تا میزان 50 درصد را برای اجرا به وزارت مذکور و سازمانهای برنامه و بودجه کشور و اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد.
جلسات فوقالعاده هیات دولت به منظور بررسی لایحه بودجه سال 1400 کل کشور به ریاست اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.
جلسه فوق العاده هیات دولت برای بررسی لایحه بودجه سال 1400 کل کشور، بعدازظهر به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.
تهران - ایرنا - جلسات فوقالعاده هیات دولت به منظور بررسی لایحه بودجه سال 1400 کل کشور، بعدازظهر سه شنبه نیز به ریاست اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری با بررسی تعدادی از تبصره های لایحه بودجه سال 1400 کل کشور ادامه یافت.
جلسات فوق العاده هیات دولت به منظور بررسی لایحه بودجه سال 1400 کل کشور، بعدازظهر سه شنبه نیز به ریاست دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور با بررسی تعدادی از تبصره های لایحه بودجه سال 1400 کل کشور ادامه یافت.