اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
نویسنده تاکید می کند که اصلاح طلبان در صورت رسیدن به این نتیجه که باید در انتخابات شرکت کنند هم نمی توانند مانند گذشته با موضوع انتخابات روبرو شوند. آنان لازم دارند تا برنامه های جدی و طرح هایی نو داشته باشند تا بتوانند بار دیگر عقبه مردمی خود را بسیج کرده که با وجود چهره های توانمند فراوان در میانشان این امر دشوار نیست.
آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت، با رای اعضای جبهه اصلاحات ایران رئیس این تشکل اصلاحطلب شد.
صبح نو نوشت: علیرضا رجایی، فعال و کنشگر اصلاحطلب با اشاره به چرایی شکست اکبر هاشمی رفسنجانی در مقابل محمود احمدینژاد در انتخابات سال 1384، اظهار کرد: «پیروزی احمدی نژاد به خاطر جریان اختلافی بود که بین اصلاحطلبان صورت گرفت و با چند کاندیدا در انتخابات حضور یافتند. این موضوع باعث شد رأی اصلاحطلبان شکسته شود و احمدینژاد بتواند به مرحله دوم برود.»
فارس نوشت: معاون رئیس جمهور در دولت هشتم گفت: به نظر بنده هنوز زود است که در رابطه میزان دقیق مشارکت مردم در انتخابات مجل آینده اظهار نظر کنیم ولی در کل میتوانیم به سمت انتخابات با مشارکت بالا برویم.
روزنامه ایران با اشاره به پیشنهاد حجاریان برای استعفای دولت سیزدهم نوشت: حجاریان در این مصاحبه، هرچند اذعان کرده است که طیفهایی از اصلاحطلبان در «اغما» به سر میبرند، اما ادعای دیگری هم مطرح کرد که نشان میدهد تلاشی عامدانه برای سرپوش گذاشتن بر کارنامه این طیف سیاسی در جریان است.
کیهان نوشت: روزنامه زنجیرهای اعتماد، سرنوشت سازمان منافقین را خفتبار و آموزنده توصیف کرد.
بسیاری از پلتفرمها در چند ساله اخیر از قوانین مصوب و جایگاه نظارتی ساترا پیروی نمیکردند و بسیاری از آثار نمایشی و محتواهای تولیدی پلتفرمها بدون هیچ نظارتی تولید و توزیع شد.
عصر ایران نوشت: آن قدر که سوم تیر 1384 نیروهای تحولخواه را افسرده و مغموم کرد 1400 چنین نبود و اکنون در سالگرد سوم تیر 84 خبری از احمدینژاد نیست در حالی که دولت فعلی و نه رییس آن شبیهترین است به او.
آن قدر که سوم تیر 1384 نیروهای تحولخواه را افسرده و مغموم کرد 1400 چنین نبود و اکنون در سالگرد سوم تیر 84 خبری از احمدینژاد نیست در حالی که دولت فعلی و نه رییس آن شبیهترین است به او.
روزنامه اعتماد مصاحبه ای را با سعیدحجاریان منتشر کرده که او در باره وضعیت اصلاح طلبان سخن می گوید.
اقتصادنیوز: اپوزیسیون خارج از کشور به خود مشغول است. یعنی به جای آنکه خود را آلترناتیو یک نظام سیاسی بداند، به جان هم افتاده و درگیر مسائل داخلیاش است.
برای اطلاع از جزئیات گفتگو با رحیمی جهان آبادی با ما در ادامه همراه باشید.
جبهه اصلاحات ابراز عقیده کرده است: انتخابات پارلمانی کشور از انتخابات آزاد اولین دوره مجلس در سال 58 و محصول آن، مجلس مقتدر و نسبتاً فراگیر اول گرفته تا انتخابات کاملاً بسته، مهندسی شده و با مشارکت کمتر از نیمی از واجدان شرایط رأی دادن دوره یازدهم را به خود دیده است.