اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
همسر عماد افروغ گفت این پژوهشگر معتقد بود در کشور ما از قدرت به ثروت میرسند درحالیکه خیلی کشورها اینطور نیست.
درگزارش حاضر سعی شده بخشی از مهمترین واکنشهای سیاسی نسبت به ادعای خبرگزاری تسنیم مبنی بر مشارکت علی لاریجانی در انتخابات با فهرست انتخاباتی مشخص، و پاسخ علی لاریجانی به ادعای مذکور مرور شود.
مراسم یادبود مرحوم عماد افروغ با رونمایی از کتاب «ایران آینده» با حضور خانواده مرحوم افروغ، حجت الاسلام علیمحمدی، محسن دنیوی، حامد ملکزاده و محسن دوباشی برگزار شد.
نماینده ادوار مجلس گفت: در سال 76 ناطق نوری با انتخاب خاتمی به عنوان رئیسجمهور به او تبریک گفت، اما در سال 88 در حالیکه مردم به احمدینژاد رأی دادند اصلاح طلبان موضوع تقلب را مطرح کردند.
کارشناس سیاسی اصولگرا، با طرح این سوال که چرا اصلاح طلبان هیچگاه به وضعیت مشارکت انتخاباتی در کشورهای اروپایی اشارهای نمیکنند، تاکید کرد: جریانهای سیاسی بذر ناامیدی نکارند.
کارشناس سیاسی اصولگرا، با طرح این سوال که چرا اصلاح طلبان هیچگاه به وضعیت مشارکت انتخاباتی در کشورهای اروپایی اشارهای نمیکنند، تاکید کرد: جریانهای سیاسی بذر ناامیدی نکارند.
درباره انتخابات ترکیه، باید سر فرصت نوشت. اکنون به رفتار مغشوش غربگرایان و مدعیان اصلاحات در ایران می پردازیم که هر اتفاقی را بهانه عقده گشایی قرار می دهند.
رئیس بنیاد امید ایرانیان با تاکید بر این که «اقتدار ناشی از رأی مردم و مشارکت حداکثری، متضمن منافع و مصالح ایران عزیز است» خاطرنشان کرد: اگر به دنبال مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود هستیم باید در اتاق فکر حاکمیت نگاه نخبگی دست برتر را داشته باشند.
یکی از اهداف اصلی اغتشاشاتی که پاییز سال گذشته به بهانه فوت مهسا امینی در کشور به راه افتاد، ضمن براندازی جمهوری اسلامی، تجزیه بخشهایی از سرزمین ایران بود.
علی صوفی وزیرتعاون دولت اصلاحات گفت: با اتفاقاتی که در دوره آقای روحانی افتاد، مردم حتی با حرف آقای خاتمی هم جذب انتخابات نمیشوند و به پای صندوقهای رای نمیآیند.
احمد وحیدی، وزیر کشور گفت: اولویت و هدفی مهم تر و اساسی از برگزاری انتخابات و میزان مشارکت مردم در آن وجود ندارد.
وزیرتعاون دولت اصلاحات گفت: با اتفاقاتی که در دوره آقای روحانی افتاد، مردم حتی با حرف آقای خاتمی هم جذب انتخابات نمیشوند و به پای صندوقهای رای نمیآیند. از این رو انتخابات آینده مانند انتخابات گذشته، با مشارکت حداقلی انجام میشود.
عصر ایران در واکنش به اظهارات قالیباف درباره حکمرانی نو نوشت: این که بگوییم به حکمرانی نو نیاز داریم سخنی بدیهی است و تلاشی برای به کارگیری ادبیاتی تا هم با اصولگرایی سنتی زاویه داشته باشد هم با اصلاح طلبان و تحولخواهان و صد البته با براندازان.
این که 6 ماه پس از وعده قبلی و در سال منتهی به انتخابات مجلس همان تعبیر تکرار شود یادآور ضربالمثل «سوزن فلانی گیر کرده» - روی صفه گرامافون - هم هست!
روزنامه جوان در یادداشتی به چند مطلب اخیر مطرح شده توسط مهدی نصیری مدیرمسئول سابق کیهان انتقاد کرد.