اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
ایرنا به نقل از محمدرضا شمسا کارشناس مرکز پژوهشهای مجلس در باره اصل 27 قانون اساسی نوشت: در دنیا سه رویکرد وجود دارد؛ رویکرد مجوز محورانه، رویکرد اطلاع محور و رویکرد نظارت پسینی. سختگیرانه ترین حالت همین رویکرد مجوز محور است اما در جمهوری اسلامی عملا ممنوعیت رخ داده و مجوزی صادر نشده است.
اقتصادنیوز: انجمن صنفی روزنامهنگاران استان تهران، دوم مهر نخستین بیانیهاش در اعتراض به روند بازداشت روزنامهنگاران را منتشر کرد.
بیش از 70 روز است که کشور رنگ و بوی اعتراضات به خود گرفته است. اعتراضاتی که پس از درگذشت مهسا امینی در بازداشتگاه گشت ارشاد آغاز شد اما بنا بر تحلیل ها تنها رنگ و بوی اجتماعی و فرهنگی ندارد و می توان نقدهای اقتصادی و سیاسی مردم را از لابلای اعتراضات فهم کرد.
رئیسجمهور کشورمان با اشاره به دیدگاههای مشترک ایران و عراق در مسائل منطقه ای و بین المللی گفت: گفتگو های بین هیأت عراقی و ایرانی در حل و فصل مسائل فی ما بین تاثیرگذار است.
در روزهایی که اصلاح طلبان حاکمیت را توصیه به اصلاح برخی رویکردها و سیاست ها می کنند، طیفی از تندروها نیز پروژه حذف دیگری را کلید زده اند تا برخی دیگر از چهره های سیاسی اعتدالی را منزوی کرده یا کنار بزنند.
رئیس جمهور در مجموعه فرهنگی - تاریخی سعدآباد به شکل رسمی از نخست وزیر عراق استقبال کرد.
مسئله اصلی ما بیعقلی است، یعنی نبود خرد در مسئولان، احساسی عمل کردن، مغرور شدن و خودشیفته شدن آنها که این به مراتب خطرناکتر از افراد و اشخاص عادی جامعه است؛ بنابراین بنده به شدت معتقد هستم درصد بسیار زیادی از حوادث که اتفاق میافتد، به دلیل بیعقلی یا کمعقلی مسئولان مربوطه است.
بعد از آغاز اعتراضات سراسری در واکنش به فوت مهساامینی، محمدباقر قالیباف از «حکمرانی نو» سخن گفته است. این چهارمین پوست اندازی قالیباف از سال1384 تا 1400 است که این بار و بعد از اعتراضات سراسری1401 کوشش کرده تا با شعار «تغییر مشروع» وارد میدان شود. اما «تغییر» شعار میرحسین موسوی در انتخابات88 بود که رئیسی در انتخابات1400 بکار برد.
اقتصادنیوز در گزارش زیر مروری بر مهم ترین خبرهای سیاسی 24 ساعت اخیر کرده است.
منظور رییس مجلس انقلابی از "حکمرانی نو" چیست؟ آیا حذف نظارت استصوابی، برگزاری انتخابات آزاد، رقابت احزاب و آزادی رسانههاست که در ادبیات اصلاح طلبان بر آن تأکید میشود؟ هر چند این مؤلفهها به حکمرانی نو میانجامد اما قاطعانه میتوان گفت: نه! مراد او اینها نیست...
منظور رییس مجلس انقلابی از "حکمرانی نو" چیست؟ آیا حذف نظارت استصوابی، برگزاری انتخابات آزاد، رقابت احزاب و آزادی رسانههاست که در ادبیات اصلاح طلبان بر آن تأکید میشود؟ هر چند این مؤلفهها به حکمرانی نو میانجامد اما قاطعانه میتوان گفت: نه! مراد او اینها نیست...
حمدباقر قالیباف برای دومین بار از نوسازی نظام حکمرانی «سخن گفت. او تنها کسی است که در بین مقامات ایران، از ضرورت این مساله سخن میگوید و بر بازگشت به مردم تاکید دارد.
انتشار تصاویری از وضعیت مساعد یکی از ویرانیطلبان که اخیرا به صورت مشروط آزاد شده است، تبدیل به رسوایی بزرگ در خصوص ادعاها مبنی بر شکنجه و اعتصاب غذای وی گردید.
کیهان با اشاره اصلاح طلبان نوشت: هیچ جای تعجب نیست که آخرین خیانت این گروه، جنگ با عزم و اراده و روحیه امیدوار ملت ایران، به بهانه مصاف تیم ملی در جامجهانی بود. جنگی که موجب سرشکستگی بیسابقه خودشان شد.