اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
خاتمی و یکی دیگر از سران فتنه 88 تصمیم به تکرار دوباره دولت روحانی دارند. آنها چند سناریو را برای این منظور طراحی کردهاند که معاون اول روحانی یک ضلع آن است و احتمالا قربانی یک سناریو اصلی.
میزان مشارکت واجدان شرایط رای دادن در انتخابات ریاست جمهوری ایران پس از انقلاب 1357 در سیستان و بلوچستان همواره متغیر و مردم این خطه از کشور با وحدتی که داشته پیشتاز در عرصه بوده اند.
یک داوطلب کاندیداتوری در انتخابات 1400 گفت برای اداره کشور 50 برنامه مدون و سنجیده شده دارد.
سخنگوی شورای ائتلاف گفته است باید تلاش کنیم که شورای شهر را سیاسی و سیاست زده نکنیم. عملکرد شورای شهر فعلی را مردم شاهد بودهاند؛ از نحوه مدیریت شهری تا انتخاب شهردار.
اصلاح طلبان که در ماه های اخیر در بیم و امید حضور فعال در انتخابات یا گوشه نشینی بودند، بالاخره عزم خود را بر آمدن در صحنه کردند اما مصوبه انتخاباتی شورای نگهبان قبل از نظارت استصوابی راه ورود برای برخی کاندیداهای این جریان را بست.
محمد سلامتی، دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب بر این باور است که مصوبه شورای نگهبان از نامزدی برخی از اشخاص مجرب و توانمند اصلاحطلب برای کاندیداتوری جلوگیری کرد.
علیرغم تجربه پرهزینه برجام، اصلاح طلبان همچنان دلخوش به «تضمین مقامات آمریکایی» بوده و تصور می کنند که اگر با آمریکا ارتباط اقتصادی برقرار کنیم، فتح الفتوحی عظیم در اوضاع اقتصادی کشور رخ می دهد.
حراج 62 تن سکه، دادن ارز یارانه ای برای سفرهای خارجی، تبدیل شدن پوشک به مساله اصلی کشور، واگذاری سهام شرکتهای بورسی به بانک ها در ستاد کرونا و تشکیل قرارگاه ساماندهی مرغ از جمله مصادیق ابتذال حکمرانی در دولت روحانی است، دولتی که با شعار تدبیر و عقلانیت به روی کار آمده بود.
رسولی گفت: اگر آقای خاتمی در فضای عمومی کشور مؤثر نمیبود و نباشد مورد تخریب و تحلیل های قرار نخواهند گرفت و این نشاندهنده اثرگذاری ایشان است که در انسجام بخشی جریان اصلاحات بر خلاف جریان اصولگرا نقش مؤثری دارد.
یک عضو بنیاد باران میگوید: اگر آقای خاتمی در فضای عمومی کشور مؤثر نمیبود و نباشد مورد تخریب و تحلیل های قرار نخواهند گرفت و این نشاندهنده اثرگذاری ایشان است که در انسجام بخشی جریان اصلاحات بر خلاف جریان اصولگرا نقش مؤثری دارد.
حراج 62 تن سکه، دادن ارز یارانه ای برای سفرهای خارجی، واگذاری سهام شرکتهای بورسی به بانک ها در ستاد کرونا و تشکیل قرارگاه ساماندهی مرغ از جمله مصادیق ابتذال حکمرانی در دولت روحانی است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی رغم تمام شعارهایی که دولت روحانی درباره عقلانیت و تدبیر میداد، وضعیت حکمرانی در دولت های یازدهم و بخصوص دوازدهم به میزانی نزول کرد و پایین آمد که می توان از اصطلاح «ابتذال حکمرانی» برای آن استفاده کرد. در این گزارش، برخی مصادیق این موضوع که بعضا رهبر معظم انقلاب از تعبیر «خطای بزرگ و مهم» برای توصیف آنها استفاده کرده و خواستار برخورد با مسئولین...
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: اگر «علی لاریجانی» به ریاست جمهوری فکر میکند غیر ممکن است که به تعامل با اصلاح طلبان فکر نکرده باشد.