اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
ایرنا نوشت: اصلاح طلبان در بیست و سومین سالگرد دوم خرداد با مرور دو دهه سیاست ورزی یا حسرت فرصت های از دست رفته را دارند، یا از اصلاح طلبی برائت می جویند یا تداوم اصول اصلاح طلبی را تنها راه بهبود شرایط می دانند.
تهران - ایرنا - اصلاح طلبان در بیست و سومین سالگرد دوم خرداد با مرور دو دهه سیاست ورزی یا حسرت فرصت های از دست رفته را دارند، یا از اصلاح طلبی برائت می جویند یا تداوم اصول اصلاح طلبی را تنها راه بهبود شرایط می دانند.
ذخیره نظام، امانتدار بزرگ، کارآفرینی در سطح استیوجابز، نابغه اقتصادی و... موارد مذکور عناوینی است که برخی دولتمردان و روزنامههای اصلاحطلب برای مدیران نجومی و مفسدان دانه درشت اقتصادی به کار بردهاند.
هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. بعضا این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود. الف در نظر دارد بسته خبری ویژه ای را منتشر نماید که اخبار مهم آن روز به صورت خلاصه جمع آوری شده و مخاطبان می توانند برای اطلاع کامل تر درباره آن موضوع به اصل خبر مراجعه کنند.
بررسیهای سرویس دادهکاوی ایرنا نشان داده است که در یک ماه اخیر و در اردیبهشت ماه، به طور کلی انتقادات از اصلاحطلبان کاهش یافته و در سوی دیگر حمایتها از اصولگرایان افزایش یافته است.
حدود یکسال تا انتخابات ریاست جمهوری 1400 زمان باقی است و اصلاح طلبان با «بحران کارنامه» مواجه هستند. این طیف تجربه تلخی از مقایسه کارنامه قالیباف در شهرداری با کارنامه اصلاح طلبان در این نهاد دارد.
با وجودی که به نظر میرسد وضعیت قالیباف در حوزه آمار و احتمالات قوی است، اما این احتمال هم قوی به نظر میرسد که در اولین جلسه فراکسیون اکثریت در عصر روز هفتم خرداد، برخی چهره ها بتوانند با اعمال برخی لابی های سنگین، به یکباره رای قالیباف را با تهدید جدی مواجه کنند.
چند روز تا آغاز به کار جدیدترین پارلمان ایران باقی نمانده است اما رقابت بر سر کرسی ریاست مجلس از مدتها قبل داغ شده است. رقابتی که گویا قرار است بین حداقل 3 کاندیدا وارد راند نهایی شود.
عباس سلیمی نمین گفت: جریان تندرو اصلاحات هم اکنون در یک تناقض گیر کرده است که درون ساختار نظام کار کند یا بیرون ساختار نظام. یک جایی باید جریان اصلاحات از این تناقض خود را نجات دهد.
تهران - ایرنا - روز گذشته آخرین جلسه علنی دهمیها در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد که با عکس یادگاری نمایندگان پایان یافت. مجلس دهم از هشتم خرداد ماه سال 1395 آغاز به کار کرد و روز گذشته پس از چهار سال به کار خود خاتمه داد. حوادث و رخدادهای زیادی در کشور در طول این چهار سال رخ داد.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به آغاز به کار مجلس یازدهم از هشتم خرداد 1399 به بازخوانی دیدگاههای فعالین دانشجویی در خصوص اولویتهای مجلس یازدهم پرداخته ایم که در ادامه دیدگاههای مطرح شده را با هم مرور می کنیم: ضرورت اصلاح آیین نامه داخلی مجلس و قانون انتخابات پوریا پرتو مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران: مهمترین بخشهایی که به نظر میرسد در مجلس یازدهم...
تهران - ایرنا - نماینده مجلس دهم گفت: صدای طبل تا یک زمان خوش است اما پس از مدتی شکل گوشخراشی به خود میگیرد. در نتیجه لغو مصوبه مجلس دهم درباره حذف چهار صفر از پول ملی کار بسیار اشتباهی است که مجلس یازدهم به دنبال آن است. اینگونه اقدامات این بهانه را در اختیار دولت قرار میدهد که بعدها عنوان کند ما قصد داشتیم طرحهای مهمی اجرا کنیم اما مجلس مانع ایجاد کرد.
روزنامه آفتاب یزد در مطلبی با عنوان «اصلاحطلبان نباید خوشحال شوند» و در سرمقاله این روزنامه نوشت: سرانجام بعد از دیداری که علی نیکزاد، شمس الدین حسینی و محمد رضا حاجیبابایی بایکدیگر داشتند سه طرف برروی حاجی بابایی به عنوان گزینه ریاست مجلس توافق کردند؛ موضوعی که میتواند خبر بدی برای قالیباف باشد که تا پیشاز این خود را رئیس آینده مجلس تصور میکرد.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: ترکیب مجلس به ویژه هیئت رئیسه و نایب رئیسها در حل مشکلات کشور تاثیر زیادی دارد.
تبریز - ایرنا - عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه پیام نور تبریز با اشاره به نقش روشنفکران در هدایت جامعه گفت: روشنفکر دلسوز وظیفه نقد جامعه را بر عهده دارد.