اصلاح قانون انتخابات
اصلاح قانون انتخابات
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد رشیدی عضو هیأت رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز (سهشنبه اول خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی، طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری را اعلام وصول کرد. طبق ماده 22 قانون انتخابات ریاست جمهوری، انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا باید همزمان برگزار شود، از طرف دیگر با توجه به شهادت رئیس جمهور و طبق اصل 131 قانون اساسی،...
مجتبی یوسفی گفت: با توجه به شهادت رئیس جمهور و طبق اصل 131 قانون اساسی، باید ظرف مدت 50 روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
اقتصادنیوز: عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی به ارائه توضیحاتی درباره جزئیات طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری پرداخت.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: از آنجایی که در قانون به صراحت آمده که 2 انتخابات ریاست جمهوری و شوراها باید همزمان انجام شود، مجلس طرح اصلاح قانون انتخابات را آماده کرد که براساس آن استثنائا در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری، انتخابات شوراها برگزار نشود.
سخنگوی شورای نگهبان، انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در سال گذشته را مورد اشاره قرار داد و گفت: در بررسی صلاحیتها نمیتوان براساس شنیدهها و گفتهها عمل کرد بلکه باید بر مبنای اسناد و مدارک تصمیم گرفت.
سخنگوی شورای نگهبان در یک نشستی درباره لایحه عفاف و حجاب، انتقادات از شورای نگهبان، اصلاح قانون انتخابات و ردصلاحیت کاندیداهای انتخابات مجلس خبرگان توضیحاتی ارائه کرد.
سخنگوی شورای نگهبان گفت: من در هر فرصتی به موضوع سیاستهای کلی و اصلاح قانون انتخابات بنابر سیاستهای کلی نظام تاکید کردم.
برگزاری انتخابات، نماد مردمسالاری در کشورهای پیشرفته و تنها معیار برای جداسازی نظامهای دموکراتیک یا مردمسالار از استبدادی است. هدف از برگزاری انتخابات و دادن حق رأی به مردم، مشارکت در زندگی سیاسی و برخورداری از حق تعیین سرنوشت است.
رئیس فراکسیون مجلس یازدهم میگوید: یکی از این موارد که از بیرون پارلمان به نمایندگان سفارش شد طرح شفافیت بود که وقت مجلس را گرفت و در پایان هم به آن شفافیت مد نظر نرسید، بلکه در حد رفع تکلیفی پیش رفت که بسیار حاشیه داشت و بسیار وقت مجلس را گرفت و یا در بحث لایحه حجاب که 9 ماده را قوه قضاییه به عنوان لایحه فرستاده بود، بعد 70 و چند ماده شد، که مشخص شد آن موارد هم سفارشات بیرونی بود که...
اقتصادنیوز: آقای ذوالنور، نایبرییس مجلس و نماینده قم در اظهاراتی که پایه اصلیاش نقد به آقای قالیباف است، به نکته قابل اعتنایی اشاره دارد که هر چند ممکن است از جانب او با هدف به دست آوردن کرسی ریاست مجلس بعدی مطرح شده باشد، اما نشانگر آسیبی بزرگ در قوه مقننه است.
آقای ذوالنور، نایبرییس مجلس و نماینده قم در اظهاراتی که پایه اصلیاش نقد به آقای قالیباف است، به نکته قابل اعتنایی اشاره دارد که هر چند ممکن است از جانب او با هدف به دست آوردن کرسی ریاست مجلس بعدی مطرح شده باشد، اما نشانگر آسیبی بزرگ در قوه مقننه است.