اصولگرایان
اصولگرایان
پس از انتشار خبرهایی از فعالیت انتخاباتی اردوگاه اصولگرایان برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، روز گذشته روزنامه سازندگی نیز در گفتوگویی با محمد قوچانی، رئیس کمیته سیاسی حزب کارگزاران سازندگی ایران از تلاش حزبش برای عبور از حاکمیت یکدست و نیاز ایران به یک دولت ملی در مقابل بنیادگرایی سخن گفت. سخنانی که میتوان از آن ورود این حزب اصلاحطلب به گردونه رقابتهای انتخاباتی را برداشت کرد.
در شرایط فعلی بهترین راه برای نظام، چرخش قدرت است. در این چرخش طبیعی است که گروه های سنتی حامی نظام سیاسی ممکن است ریزش کنند چرا که منافع خود را از دست می دهند و قطعا رویش نیروهای جدید برای بازتولید نظم از دست رفته و همراهی در جهت استقرار و تقویت نظم نوین به حفظ ساختار اصلی نظام سیاسی کمک خواهد کرد. کاری که در تمام نظام های تک حزبی چون چین و یا کوبا و حتی شوروی سابق (البته خیلی دیر...
اقتصادنیوز: مجموع تحرکات اردوگاه اصولگرایان تا این جای کار نشان میدهد که همچون انتخابات گذشته راه جبهه پایداری از دیگر اصولگرایان احتمالا جدا میشود.
عصرایران نوشت: پیشنهاد صالحی برای مذاکرات مستقیم ایران و امریکا، بیش از همه یادآور پیشنهاد عطاءالله مهاجرانی در سال 69 برای مذاکرات ایران و امریکاست. اولین کسی که بعد از پایان جنگ 8 ساله، به طور علنی پیشنهاد مذاکره را مطرح کرد. پیشنهادی که به شدت با حمله و واکنش منفی محافظه کاران (اصولگرایان فعلی) روبه رو شد.
روزنامه دنیای اقتصاد در گزارشی در شماره امروز خود، به برنامه سیاسی علی اکبر رائفی پور از چهره های حامی دولت ابراهیم رئیسی پرداخت.
بسیاری از تحولات سیاسی در کشور ما طی سدههای اخیر متأثر از روحانیت، حوزههای علمیه (بهویژه حوزه علمیه قم) و یا با همراهی این قشر از جامعه شکل گرفته است.
عباس عبدی از پوشش خبری حمله افراد مسلح به گردشگران در منطقه اوپرت انتقاد کرد.
شاید این گفته صالحی نه صرفا یک پیشنهاد بلکه یک پیش خبر باشد. یعنی میانجیگری های واسطه ها از سوئیس و عراق تا عمان و قطر نتیجه داده و قرار است به زودی ایران و امریکا مذاکرات مستقیم داشته باشند. البته این تنها یک گمانه زنی است. به حال سخنان صالحی را نباید صرفا موضع گیری عادی رسانه ای دانست.
شرق نوشت: علیاکبر صالحی، وزیر امور خارجه اسبق جمهوری اسلامی ایران و رئیس سابق سازمان انرژی اتمی، در گفتوگویی پیشنهاد مذاکره مستقیم و جامع با ایالات متحده را مطرح کرد. صالحی در گپو گفتش با «انتخاب» با بازخوانی تاریخی از مذاکرات مستقیم سالهای اخیر با آمریکاییها اذعان کرد که «ما در چالش با آمریکا همواره درباره موضوعات خاص گفتوگو کردهایم، مثلا درمورد افغانستان یا عراق یا بحث آزادی...
اعتماد نوشت: جبهه پایداری و طیف منتسب به محمدباقر قالیباف دوباره در حال زدن یکدیگرند؛ اینبار با زبان رسانه و نه از زبان نمایندگان.
«صبحنو» وبسایت «رجانیوز و دسته یاران» را «بزرگترین اپوزیسیون دولت سیزدهم» دانسته که «در تمام دو سال قبل، کاری جز تلاش برای مصادره دولت به نفع خود صورت ندادهاند و سعی در حذف بقیه جریانها و طیفهای اصولگرا داشتهاند.
اعتماد نوشت: جبهه پایداری و طیف منتسب به محمدباقر قالیباف دوباره در حال زدن یکدیگرند؛ اینبار با زبان رسانه و نه از زبان نمایندگان.
نامه نیوز نوشت: تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: اگر سیاست انتخاباتی مجلس آینده طوری پیش رود که مشابه انتخابات مجلس یازدهم و انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم باشد، از همین الان می توان ریاست آقاتهرانی را بر مجلس آینده تبریک گفت.
روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت: گفتم: آقای علیاکبر صالحی، وزیر اسبق امور خارجه در دوره آقای احمدینژاد و رئیس سابق سازمان انرژی اتمی در دوران آقای روحانی پیشنهاد کرده است که باید برویم با آمریکا مذاکره و رابطه برقرار کنیم!
دنیای اقتصاد با اشاره به مواضع اصولگرایان در برابر اظهارات اخیر علی اکبرصالحی در باره مذاکره با غرب نوشت: حساسیتها نسبت به آن از سوی جریانات اصولگرا باعث شده تا واکنشهای مخالف تا منتقد این دیدگاه در طول 48 ساعت گذشته فضای رسانهای و مجازی را دستخوش تب و تاب سازد.