چهارشنبه 17 بهمن 1403

اعتراض آیت الله اراکی به افطاری رییس جمهور

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
اعتراض آیت الله اراکی به افطاری رییس جمهور

اقدام عجیب دفتر رئیس‌جمهور در واریز مبالغی باعنوان «افطاری» به‌حساب روحانیون واکنش‌های زیادی در روزهای اخیر در پی داشته است. در همین راستا آیت الله اراکی عضو شورای عالی حوزه علمیه نیز با انتشار بیانیه ای به این اقدام به تندی انتقاد کرده است.

اقدام عجیب دفتر رئیس‌جمهور در واریز مبالغی باعنوان «افطاری» به‌حساب روحانیون واکنش‌های زیادی در روزهای اخیر در پی داشته است. در همین راستا آیت الله اراکی عضو شورای عالی حوزه علمیه نیز با انتشار بیانیه ای به این اقدام به تندی انتقاد کرده است.

آیت الله محسن اراکی عضو شورای عالی حوزه های علمیه با صدور بیانیه ای به واریز مبلغی افطاری به حساب طلاب و اساتید حوزه از سوی رئیس جمهور واکنش نشان داد که متن آن به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم رب شهر رمضان الذی أنزلت فیه القرآن و افترضت علی عبادک فیه الصیام صل علی محمد و آل محمد؛

اخیرا در اقدامی نامعمول و غیر مسبوق به سابقه، وجهی با عنوان افطاری رئیس جمهور به حساب طلاب و اساتید حوزه های علمیه واریز گردیده که با عنایت به شرایط خاص اقتصادی کشور و فشار سختی که عامه قشر محروم در آن به سر می برند بیش از آنکه کمک به قشر مستضعف و سربلند طلاب محسوب شود، شائبه ی مسائل دیگری در آن مطرح است که شأن طلاب و حوزه های علمیه از آن مصون و محفوظ است. در پی این اقدام نامتعارف حضرت آیت الله اراکی مبلغ مزبور را به حساب مبدأ عودت نموده و خاطر نشان کردند: «از ابتدای پیدایش حوزه های مقدسه علمیه بنا نبوده و نیست که طلاب جیره خوار دولتها باشند، در شرایطی که مردم در فشار سخت اقتصادی قرار دارند اگر دولت امکاناتی برای کمک به قشر مستضعف جامعه دارد بهتر است به عامه مردم رسیدگی کند و طلاب با همه ی شرایط سختی که بر آنها می گذرد همراه مردم و همدرد مردمند و نیازی به این هدایای مشکوک ندارند».

اللهم انا نرغب الیک فی دول کریم تعز بها الاسلام وأهله، وتذل بها النفاق وأهله، وتجعلنا فیها من الدعا الی طاعتک، والقاد الی سبیلک، وترزقنا بها کرام الدنیا والاخر.

والسلام علیکم و رحم الله و برکاته

دفتر آیت الله اراکی

12رمضان المبارک 144