پنج‌شنبه 29 آبان 1404

افزایش حقوق سال بعد مشخص شد / تعیین اولیه ضریب حقوق پیش از تدوین نهایی بودجه

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
افزایش حقوق سال بعد مشخص شد / تعیین اولیه ضریب حقوق پیش از تدوین نهایی بودجه

اقتصادنیوز: طبق ضوابط مالی بودجه 1405، دستگاه‌های اجرایی موظف شده‌اند افزایش 20 درصدی حقوق کارکنان را در محاسبات خود لحاظ کنند؛ رقمی که پس از جمع‌بندی لایحه در هیأت وزیران نهایی خواهد شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، براساس ضوابط مالی تهیه و تدوین لایحه بودجه سال 1405، دستگاه‌های اجرایی موظف شده‌اند افزایش ضریب ریالی حقوق کارکنان را نسبت به آخرین احکام کارگزینی سال 1404 با رشد 20 درصدی در محاسبات خود لحاظ کنند.

طبق این دستورالعمل، رقم نهایی ضریب حقوق پس از جمع‌بندی لایحه، برای تصویب به هیأت وزیران ارائه خواهد شد و تعیین قطعی آن در مرحله بررسی و تصویب دولت انجام می‌شود.

این رویکرد دولت برای تنظیم افزایش حقوق سال آینده در حالی اتخاذ شده که تعیین ضریب نهایی حقوق معمولاً در مراحل پایانی تدوین لایحه بودجه مشخص می‌شود و می‌تواند بر اساس شرایط منابع و مصارف عمومی کشور دستخوش تغییرات باشد.

این ضریب افزایش در حالی لحاظ شده که میزان تورم احتمالی در پایان سال جاری بیش از 45 درصد خواهد بود

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید