جمعه 14 شهریور 1404

افزایش شمار تب "کریمه کنگو" در هرمزگان به 6 نفر

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
افزایش شمار تب "کریمه کنگو" در هرمزگان به 6 نفر

نوروزیان از افزایش شمار بیماران مشکوک به تب کریمه کنگو در استان هرمزگان به 6 نفر خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان صبح امروز در گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: طی یک هفته گذشته تنها 2 بیمار مشکوک به تب کریمه کنگو در این استان شناسایی شده بود.

وی افزود: یک مورد مرد 35 ساله از جزیره قشم است که جان خود را از دست داد که تست او نیز مثبت شد و دومین مورد خانمی 55 ساله از سیریک می‌باشد که در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار گرفت.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: در روزهای اخیر چهار بیمار دیگر با علائم مشکوک به تب کریمه کنگو در این استان بستری شدند.

نوروزیان ادامه داد: از پنج بیمار باقی مانده نتیجه آزمایش یک مورد منفی شد اما نتیجه آزمایش چهار نفر دیگر همچنان مشخص نیست و باید منتظر ماند.

وی خاطرنشان کرد: این بیماران که غالبا با دام زنده در ارتباط بوده‌اند از شهرستان‌های سیریک، قشم، میناب و بندرخمیر هستند.

انتهای پیام /