افزایش 2.5 برابری جوایز در هفتمین دوره «جایزه فیروزه»
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، یاسر احمدوند رئیس شورای سیاستگذاری جایزه فیروزه در نشست اختتامیه هفتمین دوره جایزه فیروزه که صبح امروز در خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد، اظهار داشت: این جشنواره با هدف شناسایی و معرفی محصولات فرهنگی به مخاطبان ایرانی پایهگذاری شده و تلاش داشته تا ایده تولید محصولات فرهنگی را از سراسر کشور جمعآوری و در اختیار فعالان فرهنگی قرار دهد.
وی با بیان اینکه امسال در همه استانهای کشور شاهد برپایی جشنواره جایزه فیروزه بودیم، گفت: داوریها در 4 رشته اسباببازی، عروسک، محصولات و هدایای فرهنگی و نوشتافزار صورت گرفت، در مجموع حدود 8 هزار اثر از کل کشور به دبیرخانه ارسال شد که از این میان 1970 اثر به داوری نهایی رسید.
رئیس شورای سیاستگذاری جایزه فیروزه اظهار داشت: این جشنواره تلاش دارد تا به صاحبان ایدههای برتر خدماتی را ارائه دهد، بدون شک محصولات فرهنگی گسترده وسیعی را شامل میشود و اثرگذاری اقتصادی خواهند داشت.
معاون امور فرهنگی وزیر ارشاد با بیان اینکه رویکرد این جشنواره در ادوار گذشته توجه به ابعاد فرهنگی و محتوایی بود، گفت: امید داریم در مراحل بعدی جشنواره جایزه فیروزه نقش خوبی را در اشتغال، کارآفرینی و درآمدزایی در صنایع فرهنگی ایفا کند.
احمدوند با تاکید بر اینکه امسال مبلغ جایزه افزایش 2.5 برابری داشته است، گفت: حالا وقت آن رسیده که جایزه فیروزه از حالت جشنواره خارج شود و به سمتی برود که ایدهها به مرحله تولید صنعتی برسند.
وی از راهاندازی دبیرخانه دائمی جشنواره جایزه فیروزه خبر داد و گفت: در همین راستا از تمامی صاحب نظران، تولیدکنندگان و حامیان مالی دعوت میکنیم تا به این دبیرخانه کمک کنند.
در ادامه این نشست اسماعیل جانعلیپور دبیر هفتمین رویداد جایزه فیروزه اظهار داشت: در رویداد امسال 85 اثر در بخش اسباببازی، 300 اثر در بخش عروسک، 134 اثر در بخش نوشتافزار ایرانی اسلامی و 1454 اثر در بخش هدایای فرهنگی به داوری نهایی رسیدند.
وی با بیان اینکه امسال 16 استان جدید در جشنواره فیروزه شرکت کردند گفت: امسال برای اولین بار تمام استانهای کشور در این رویداد حاضر بودند.
دبیر هفتمین رویداد جایزه فیروزه عنوان کرد: امروز ریل حرکت به سمت ارتباط صنایع فرهنگی با بازار است و امیدواریم به زودی این اتفاق بیفتد و ایدههای برتر به تولید انبوه برسند.
جانعلیپور با بیان اینکه در این دوره مجموع هدایای ما 400 میلیون تومان است، گفت: در این رویداد 9 نفر در قالب سه تیم به داوری آثار پرداختند.
وی تأکید کرد: ترویج، تولید و مصرف کالاها و محصولات فرهنگی ایرانی اسلامی با نگاه ویژه به محصولات فرهنگی اقوام ایرانی یکی از اهداف هفتمین جایزه فیروزه بوده است.
دبیر هفتمین رویداد جایزه فیروزه اظهار داشت: تشویق تولیدکنندگان به تولید کالاهای فرهنگی با اولویتها و نیازهای کشور، رونق بازار مصرف کالاهای فرهنگی داخل کشور، گفتمانسازی تولید و مصرف کالاهای فرهنگی و ایجاد دغدغه فرهنگی میان خانوادهها از دیگر اهداف هفتمین دوره جایزه فیروزه است.
جانعلیپور با بیان اینکه نفر اول این رویداد 30 میلیون تومان به همراه لوح تقدیر و تندیش را دریافت خواهد گفت، گفت: جایزه نفر دوم 20 میلیون تومان و جایزه نفر سوم 15 میلیون تومان خواهد بود.
اختتامیه هفتمین دوره جایزه فیروزه 17 اسفند ماه از ساعت 10 تا 12 با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تالار سوره حوزه هنری برگزار خواهد شد.
انتهای پیام /