یک‌شنبه 22 شهریور 1405

افشای اطلاعات 20میلیون کاربر «اسنپ‌فود»، هدیه کریسمس هکر‌ها به کلاهبرداران!

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
افشای اطلاعات 20میلیون کاربر «اسنپ‌فود»، هدیه کریسمس هکر‌ها به کلاهبرداران!

حالا به نظر می‌رسد از امروز کلاهبرداران تلفنی، ایمیلی و اینترنتی بیشتر از پیش فعال شوند؛ شاید بتوان اطلاعات 20 میلیون کاربر با جزئیات مختلف هک شده را به نوعی هدیه کریسمس و سال نو میلادی به آن‌ها دانست.

روز گذشته یک گروه هکری با ارائه شواهدی ادعا کرد کل داده‌های اسنپ‌فود، شامل اطلاعات بیش از 20میلیون کاربر و 880میلیون سفارش را بدست آورده است.

به گزارش قدس، تأیید این ادعا از سوی اسنپ‌فود نشان می‌دهد متأسفانه شرکت‌ها در زمینه امنیت اطلاعات کاربران خود سهل‌انگاری می‌کنند؛ واقعیتی که سابقه دارد. سال گذشته نیز با هک تپسی، اطلاعات کاربران لو رفت و این موضوع با وعده بررسی آن به سکوت گذشت.

حالا به نظر می‌رسد از امروز کلاهبرداران تلفنی، ایمیلی و اینترنتی بیشتر از پیش فعال شوند. شاید بتوان اطلاعات 20 میلیون کاربر با جزئیات مختلف هک شده را به نوعی هدیه کریسمس و سال نو میلادی به آن‌ها دانست.

پس با اطلاع‌رسانی به مردم، باید تذکر داد بیشتر از همیشه مراقب کلاهبرداران تلفنی و ایمیلی باشند. آن‌ها این‌بار با اطلاعات دقیق‌تری سراغ همه خواهند رفت.

از میان اخبار

پشت پرده ماجرای تفاوت بارش برف و باران در مرز ایران و ترکیه

زیر پوست خودکشی دو کارگر پتروشیمی؛ چرا «کارگران» سنگ زیرین آسیاب شده‌اند؟