جمعه 9 آبان 1404

افشین قطبی

افشین قطبی

خبرگزاری مهر

رئیس فدراسیون فوتبال ایران در سفر به قطر جلسه ای مهم با امیر قلعه نویی برای انتخاب سرمربی تیم امید دارد.

وب‌گاه فرارو

اینکه یک‌باره اسم افشین قطبی مطرح می‌شود، ناخودآگاه ذهن مخاطب را به سمت فعالیت سفت و سخت دلالان داخلی برای بازگرداندن او به فوتبال ایران می‌برد. عجیب آنکه همین روز گذشته تیتر درخور توجه یکی از روزنامه‌های ورزشی درباره افشین قطبی بود که به قول او وعده عجیب و غریبی داده و از زبانش نوشته که می‌تواند ایران را به بازی‌های المپیک ببرد. این وعده مشابه با همان وعده قهرمان‌کردن فولاد در لیگ...

خبرگزاری خبرنگاران جوان

با وجود پیشنهاد حیبب کاشانی، فدراسیون فوتبال تمایلی به حضور افشین قطبی در تیم فوتبال امید ندارد.

خبرگزاری تسنیم

با وجود پیشنهاد حیبب کاشانی، فدراسیون فوتبال تمایلی به حضور افشین قطبی در تیم فوتبال امید ندارد.

وب‌گاه گسترش

درجدال بر سر انتخاب مجتبی حسینی و مهدی تارتار برای تیم امید ناگهان اسم افشین قطبی وسط آمده است!

وب‌گاه ورزش سه

گزینه امروز حبیب کاشانی برای تیم امید محمد ربیعی است؛ او شب گذشته افشین قطبی را می‌خواست اما حالا نظرش تغییر کرده است.

خبرگزاری تسنیم

اتفاقات اخیر برای انتخاب سرمربی در ادامه شرایطی است که در گذشته وجود داشته با این تفاوت که این بار اختلافات علنی و نمایان شده است.

وب‌گاه الف

در جلسه مسئولان فدراسیون فوتبال برای انتخاب سرمربی تیم امید، نام سرمربی پیشین پرسپولیس و تیم ملی بزرگسالان برای هدایت این تیم به میان آمده است.

وب‌گاه فرارو

سرمربی سابق پرسپولیس گزینه جدید تیم ملی امید معرفی شده است.

وب‌گاه مشرق نیوز

مدیر برنامه‌های سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت: قطبی عاشق خدمت به فوتبال ایران است و از پیشنهاد سرمربیگری تیم امید استقبال خواهد کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

«حبیب کاشانی» مدیر تیم فوتبال امید در نشست شب گذشته با «مهدی تاج»، افشین قطبی را به عنوان گزینه اصلی هدایت تیم امید معرفی کرد.

وب‌گاه گسترش

ماجرای انتخاب سرمربی تیم فوتبال امید همچنان ادامه دارد و شب گذشته نیز جلسه‌ای با حضور مهدی تاج رئیس فدراسیون، مهدی محمدنبی دبیرکل و حبیب کاشانی مدیر تیم امید برگزار شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

حبیب کاشانی در نشست شب گذشته با مهدی تاج، افشین قطبی را به عنوان گزینه اصلی هدایت تیم امید معرفی کرد.

وب‌گاه خبر آنلاین

تسنیم نوشت: در جلسه مسئولان فدراسیون فوتبال برای انتخاب سرمربی تیم امید، نام سرمربی پیشین پرسپولیس و تیم ملی بزرگسالان برای هدایت این تیم به میان آمده است.