جمعه 6 شهریور 1405

اقتصادی

اقتصادی

وب‌گاه مشرق نیوز

قیمت هر قطعه سکه طرح جدید در معاملات امروز (یکشنبه، بیستم خردادماه) بازار طلای تهران نسبت به آخرین معاملات روز کاری گذشته با افزایش 50 هزار تومانی، به 40 میلیون و 550 هزار تومان رسید.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: «یاشار سلطانی» و «صبا آذرپیک» دستگیر شدند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: یک داوطلب چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، از ادامه نامزدی خود انصراف داد.

خبرگزاری تسنیم

اینترنتی شدن ثبت درخواست کارت سوخت که قرار بود از اول خرداد اعلام شود برای بار دوم به تعویق افتاد! این در حالیست که وزارت نفت تمام زیرساخت‌ها، دیتابانک و بسترهای لازم را از پلیس دریافت کرده است و حالا توپ اینترنتی شدن کارت‌سوخت در زمین وزارت نفت است

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وب‌گاه تابناک

کارشناس خودرو با بیان اینکه هرگاه پیش‌بینی می‌شود که بحرانی ممکن است در صنعت و بازار خودرو پیش بیاید، مسئولان با وعده‌های پوشالی سعی در رفع آن بحران دارند، گفت: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات صنعت خودرو، بحث قیمت‌گذاری است که هم در خودرو‌های داخلی و هم وارداتی شاهدش هستیم. به‌گونه‌ای که آنچه در بازار خریدوفروش می‌شود با قیمت‌گذاری در سامانه فروش اختلاف زیادی دارد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور افغانستان با حسن کاظمی قمی، همتای ایرانی خود دیدار کرد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: طبق اعلام سخنگوی شورای نگهبان اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری 1403 به وزارت کشور ارسال شد.

وب‌گاه تابناک

طبق جدول تعرفه‌های درآمد‌های دولت، عوارض خروج از کشور برای هر نفر در سال جاری در سفر اول 520 هزار تومان تعیین شده است.

وب‌گاه تابناک

مجتمع آموزشی کیمیای دانش 32 شهرستان سیرجان در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی گروه مالی گردشگری توسط بنیاد یاس فاطمه النبی (س) احدث می‌شود.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: اداره کل هواشناسی استان تهران از وقوع رگبار درنیمه شمالی و وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در نیمه جنوبی و غربی کشور خبر داد.

خبرگزاری اکو نیوز

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: علی اکبر رائفی‌پور در پی انتشار مطالبی در فضای مجازی با عنوان اتهامی نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی به دادستانی تهران احضار شد.

خبرگزاری تسنیم

سازمان بورس از نظارت جدی بر تبلیغات گمراه کننده صندوق‌های سرمایه‌گذاری خبر داد.