اقتصادی
اقتصادی
تهران - ایرنا - نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی از اصناف فرار مالیاتی بالایی را طی سالیان گذشته داشته و دارند، گفت: سامانه مودیان و پایانه های فروشگاهی کمک زیادی به پرداخت مالیات و جلوگیری از فرار مالیاتی خواهد کرد.
پژوهشگر اقتصادی در خصوص کاهش 70 درصدی سهمیه آرد برخی از نانوایان گفت: خبرهایی مبنی بر کاهش یارانه نان بیشتر نانوایان کذب است و صحت ندارد.
اولین موافقتنامه تجارت آزاد ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا امضا شد.
اقتصادنیوز: «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت روسیه ضمانت امنیتی اوکراین که از سوی اتحادیه اروپا مطرح شد را یک کاغذ پاره بیمصرف خواند و گفت که مسکو آماده حمله به هر پایگاه نظامی خارجی است که در اوکراین ایجاد شود.
اقتصادنیوز: عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: «جبهه پایداری اختلاف جدی با قالیباف ندارد و خیلی از کارهای این مجلس به خوبی پیش رفته و وحدت باعث موفقیت مجلس شده».
سازمان حمایت اعلام کرد، تایر مشمول قیمتگذاری است و هرگونه افزایش قیمت باید از طریق محاسبات کارشناسی و پس از تصویب کارگروه یا ستاد تنظیم بازار عملیاتی شود.
اقتصادنیوز: وزیر خارجه جمهوری آذربایجان امروز گفت که به دقت سخنان سیاسی ارمنستان را دنبال می کنیم و پیامهای مثبت خاصی را دریافت کردهایم.
تهران - ایرنا - بانک مرکزی اعلام کرد: بخشنامه افزایش وام ودیعه مسکن با دوره بازپرداخت پنج سال به نظام بانکی ابلاغ شد.
اقتصادنیوز: رئیس فدراسیون کشتی گفت: من به رئیس جمهور نامه نوشتم و 21 مربی و کشتیگیر را برای موافقت با صدور مجوز واردات خودرو معرفی کردیم و میخواهیم شامل حال آنها هم بشود.
دبیر اسبق انجمن تصفیهکنندگان شکر گفت: برآوردها حاکی از آن است که مجموع تولید شکر اعم از نیشکر و چغندری به یک میلیون و 400 تا یک میلیون و 500 هزار تن برسد.
قیمت کوییک پلاس با رشد پنج میلیونی در بازار آزاد خودرو به 445 میلیون رسیده است.
تهران - ایرنا - وزیر ورزش و جوانان گفت: منابع لازم برای تکمیل پروژه بزرگ ورزشی تهران را از محل تهاتر وزارت نفت با تفاهمنامهای که با این وزارتخانه داریم، تامین خواهیم کرد.
قشم - ایرنا - ساحل پیمایی سراسری بانوان وزارت نیرو یادواره شهدای صنعت آب و برق امروز (دوشنبه) در کنار آب های فیروزه ای خلیج فارس و سواحل زیبای جزیره قشم برگزار شد.
شرکت مخابرات ایران در مورد قطعی اینترنت برخی کاربران گفت: قطعی سراسری نیست و مشکل از یکی از مراکز مخابراتی تهران است.