جمعه 24 بهمن 1404

اقتصادی

اقتصادی

وب‌گاه تابناک

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وب‌گاه تابناک

صادرات خودرو چین در ماه آوریل با کاهش فروش داخلی، به رکورد بالایی رسید.

وب‌گاه الف

رئیس صندوق توسعه ملی با اشاره به شاخص نکول تسهیلات صندوق توسعه ملی، از نکول 17/76 میلیارد دلار از 26/5 میلیارد دلار تسهیلاتی اعطایی خبر داد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از بانک مرکزی، اصغر بالسینی امروز (شنبه 22 اردیبهشت) گفت: برای کالا‌های اساسی یک میلیارد و 681 میلیون دلار، برای کالا‌های تجاری و بازرگانی مبلغ 3 میلیارد و 801 میلیون دلار و برای خدمات 156 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات یک میلیارد و 163 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت. وی افزود: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی...

خبرگزاری تسنیم

منابع آگاه در گفتگو با آسوشیتد پرس فاش کردند که دولت آمریکا قصد دارد تعرفه‌های عمده جدیدی را بر خودروهای الکتریکی، تراشه‌ها، تجهیزات خورشیدی و تجهیزات پزشکی وارداتی از چین اعمال کند.

وب‌گاه خبر آنلاین

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از بروز نقص فنی (حریق) در ریل‌باس شرکت حمل‌ونقل ریلی رجا در هشتگرد خبر داد.

خبرگزاری تسنیم

اولین نشست شورای سیاست گذاری جشنواره آسمون با حضور رئیس مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد.

خبرگزاری اکو نیوز

وب‌گاه الف

سخنگوی ستاد مقابله با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه مشاهدات میدانی نشان می‌دهد حدود 10 درصد بازار پوشاک به کالای قاچاق اختصاص دارد، گفت: بخشی از لوازم خانگی کره‌ای موجود در بازار، تقلبی هستند و فروش کارتن خالی یخچال و فریزرهای کره‌ای حتی تا چند میلیون تومان در فروشگاه‌های اینترنتی هم ادعای تقلبی بودن کالاها را تایید می‌کند.

وب‌گاه الف

بیست‌وپنجمین جلسه حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران از ساعت 12 امروز یک‌شنبه 23 اردیبهشت 1403 برگزار می‌شود.

خبرگزاری تسنیم

رئیس صندوق توسعه ملی با اشاره به شاخص نکول تسهیلات صندوق توسعه ملی، از نکول 17/76میلیارد دلار از 26/5میلیارد دلار تسهیلاتی اعطایی خبر داد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - رئیس گروه فوق سبک سازمان هواپیمایی کشوری از ارائه تسهیلات ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت به‌منظور تولید پهپادهای کشاورزی خبر داد.

خبرگزاری تسنیم

مدیرکل توسعه بازار سازمان تعاون روستایی گفت: 221 تن زعفران ایرانی به‌ارزش 210میلیون دلار در سال 1402 به 55 کشور صادر شد.