اقتصادی
اقتصادی
اقتصادنیوز: رئیس سازمان بورس درباره واریز سود سهام عدالت گفت: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سودهارا جمع آوری کنیم و باقی مانده سود سهام عدالت را پرداخت کنیم. زمان دقیق این پرداخت توسط شورای عالی بورس مشخص خواهد شد.
اقتصادنیوز: وزیر کشور با اشاره به راه اندازی خط تولید اتوبوسهای برقی در کشور اعلام کرد: راه اندازی اتوبوسهای برقی تحولی مهم در حمل و نقل شهری کشور است که در دست اجرا قرار گرفته است.
با مطالعه جدول زیر اطلاعات کاملی درباره قیمت روز خودروهای شاهین به دست خواهید آورد.
اقتصادنیوز: حزب الله لبنان یک خودروی نظامی صهیونیستی را حین ورود به پایگاه اسرائیلی متولا هدف قرار داد.
اقتصادنیوز: فرستاده سازمان ملل به لیبی استعفای خود را به گوترش، دبیرکل سازمان ملل تقدیم کرد.
اقتصادنیوز: رژیم غذایی فستینگ ممکن است فواید سلامتی دیگری به جز کاهش وزن داشته باشد، مانند محافظت در برابر دیابت نوع 2، بیماریهای قلبی عروقی و سرطان.
اقتصادنیوز: خبرگزاری رویترز امروز به نقل از تحلیلگران نوشت که با توجه نگرانی از افزایش قیمت سوخت و ناخرسندی چین، بعید است که پاسخ تنبیهی بیسابقه ایران به اسرائیل به افزایش چشمگیر تحریمهای نفتی واشنگتن علیه ایران بینجامد.
اقتصادنیوز: زلزله 4.8 ریشتری حوالی منطقه مسجد حضرت ابوالفضل سیستانوبلوچستان را تکان داد.
اقتصادنیوز: رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: احکامی مانند ضرایب افزایش حقوق از ابتدای سال اجرا شده و با ابلاغ بخش دوم بودجه، به صورت رسمی ثبت خواهد شد.
مدیر آموزش و پرورش کیش گفت: به دلیل وضعیت جوی نامساعد و بارندگی شدید مدارس ابتدایی این جزیره چهارشنبه غیر حضوری برگزار می شود.
اقتصادنیوز: نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در تماس تلفنی با بلینکن درباره کاهش تنش در منطقه و آتشبس غزه تلفنی گفت وگو کرده است.
اقتصادنیوز: نتانیاهو به واسطه گزاره های مختلفی چون شکست در غزه و همچنین پاسخ محکم تهران در شرایط دشواری قرار دارد، از یک طرف ایالات متحده این بازیگر را تحت فشار قرار داده تا واکنشی ماجراجویانه نداشته باشد و از طرفی دیگر، راست افراطی حاکم، خواهان کنش متقابل ادعایی هستند، متغیرهایی که می تواند خاورمیانه را در آستانه جنگ قرار دهد.
اقتصادنیوزک ارتش رژیم صهیونیستی سهشنبه شب تأیید کرد که یکی از فرماندهان حزب الله لبنان را ترور کرده است.
اقتصادنیوز: چهار شهر و شهرستان استان کرمان ازجمله منوجان، رودبار جنوب، جیرفت و قلعه گنج تاکنون درگیر سیل شده اند.