اقتصاد دانشبنیان حلقه مفقوده رونق محصولات هنری در البرز است / کاهش بهرهوری؛ عامل کوچ هنرمندان
امین حامدی گفت: محصولات فرهنگی بسیار متنوع و خوبی در البرز تولید میشود اما به دلیل دانش بنیان نبودن اقتصاد؛ بهره وری حاصل نشده و اقتصاد هنر در استان رونق ندارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امین حامدی کارشناس مسائل فرهنگی در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: یکی از چالش های پیش روی صنایع فرهنگی در کشور به کارگیری شیوه های سنتی در بازار این محصولات است.
وی ادامه داد: منظور از بازار سنتی به کارگیری روش هایی پیش از شکل گیری اقتصاد دانش بنیان است. حامدی با بیان اینکه اقتصاد دانش بنبان موجب کاهش هزینه های تولید و افزایش بهره وری می شود، افزود: البرز به دلیل تنوع اقوام، در عرصه محصولات فرهنگی استان های زیادی را پوشش می دهد که نیاز است در این عرصه تحولاتی صورت گیرد تا شاهد شکوفایی اقتصاد هنر در ایران کوچک باشیم. این کارشناس تصریح کرد: استفاده از فناوری های نوین یکی از مهمترین ابزاری است که در کشورهای توسعه یافته، دامنه نفوذ کالاهای فرهنگی و هنری را در لایه های مختلف جامعه گسترش داده و میزان مصرف این نوع کالاها را به صورت محسوسی تحت تاثیر قرار می دهد. وی ادامه داد: اقتصاد دانش بنیان به معنی دانش بنیان کردن تولید با استفاده از فناوری های نوین است که برای رونق اقتصاد هنر در البرز باید در این عرصه شاهد شکوفایی این نوع اقتصاد باشیم. حامدی افزود: باید بین اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد فرهنگی با استفاده از ظرفیت های قانونی این حوزه و انطباق و به کارگیری روش های تسهیل تجاری سازی پیوند برقرار شود که در صورت اعمال آن تحول بزرگی در بازار محصولات فرهنگی صورت می گیرد. این کارشناس بیان کرد: اکنون محصولات فرهنگی بسیار متنوع و خوبی در البرز تولید می شود که به دلیل دانش بنیان نبودن اقتصاد؛ بهروری حاصل نشده و اقتصاد هنر در استان رونق ندارد و هنرمندان بسیاری برای دیده شدن هنر خود به شهرهای بزرگ می روند. وی در خاتمه خاطرنشان کرد: امیدواریم در سال 1401 با دانش بنیان شدن اقتصاد هنر شاهد شکوفایی عرصه محصولات فرهنگی در البرز باشیم. انتهای پیام /