شنبه 3 خرداد 1404

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: مهران غفوریان نوشت: لااقل به عنوان یک هنرمند می‌توانم از رئیس جمهورم توقع داشته باشم اجازه ندهند یک اثر هنری از بین برود.

اقتصادنیوز: امروز قیمت بیت‌کوین با کاهش 2.59 درصدی، از 104,481 (یکصد و چهار هزار و چهارصد و هشتاد و یک) دلار به 101,836 (یکصد و یک هزار و هشتصد و سی و شش) دلار رسید.

اقتصادنیوز: قیمت دلار در صرافی ملی امروز در صرافی ملی نسبت به روز قبل، با افزایش، از 68,518 (شصت و هشت هزار و پانصد و هجده) تومان به 68,519 (شصت و هشت هزار و پانصد و نوزده) تومان رسید.

اقتصادنیوز: امروز قیمت دلار مبادله ای با افزایش، از 68,518 (شصت و هشت هزار و پانصد و هجده) تومان به 68,519 (شصت و هشت هزار و پانصد و نوزده) تومان رسید.

اقتصادنیوز: امروز قیمت سکه امامی به 56,500,000 (پنجاه و شش میلیون و پانصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، افزایش 0.17 درصدی داشته است.

اقتصادنیوز: امروز قیمت طلا افزایش یافت و هر گرم طلای 18 عیار با افزایش 1.01 درصدی، از 5,264,400 (پنج میلیون و دویست و شصت و چهار هزار و چهارصد) تومان به 5,318,600 (پنج میلیون و سیصد و هجده هزار و ششصد) تومان رسید.

اقتصادنیوز: امروز قیمت سکه امامی به 56,400,000 (پنجاه و شش میلیون و چهارصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، افزایش 0.62 درصدی داشته است.

اقتصادنیوز: رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه دستاوردهای بخش خصوصی با عنوان رویداد ملی پیشگامان پیشرفت بازدید کردند.

اقتصادنیوز: چمران درباره توسعه بازارهای میوه و تره‌بار و استفاده از معماری ایرانی در این بازارها گفت: تصاویر میادین میوه و تره‌بار را دیدیم که براساس معماری ایرانی ساخته شده و این مساله اتفاق خوبی است. در این خصوص شنبه هفته آینده توضیحات تکمیلی را خواهیم داد.

اقتصادنیوز: وزیر خارجه روسیه خاطر نشان کرد: در پی بازگشت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به کاخ سفید، گمانه زنی‌ها درباره تاثیر و نفوذ او در خاورمیانه و درگیری‌های اوکراین در حال افزایش است.

اقتصادنیوز: رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا بیان کرد: محورهای شریانی خرم‌آباد - پلدختر، پونل - خلخال و کیاسر - شهمیرزاد و کیاسر - دامغان همچنان مسدود هستند.

اقتصادنیوز: پلیس خطاب به اراذل و اوباش هشدار داد که قطعا با افرادی که نظم و امنیت شهروندان را برهم می ریزند برخورد می کند و این افراد باید بدانند که پلیس در زمان دستگیری این افراد هیچگونه لطفاتی به خرج نمی دهد.

اقتصادنیوز: همزمان با آغاز به کار رسمی دونالد ترامپ در کاخ سفید، معامله گران چشم به نوسانات دلار و طلای جهانی دارند تا مسیر حرکت قیمت طلای آبشده و سکه امامی را پیش بینی کنند و باید دید آیا نقطه پایانی برای نوسان در محدوده رنج متصور خواهد بود؟

اقتصادنیوز: نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 1 دلار و 14 سنت معادل 1.46 درصد کاهش 76 دلار و 74 سنت معامله می‌شود.

اقتصادنیوز: یک مشاور ملکی گفت: با توجه به نرخ تورم و تغییرات مستمر قیمت دلار، انتظار می‌رود که بازار اجاره در اوایل سال 1404 شاهد افزایش قیمت باشد.

گروه آرمان آتی سومین طرح تأمین مالی جمعی خود به ارزش 6 میلیارد تومان را در 11 دقیقه به سرانجام رساند.