جمعه 9 خرداد 1404

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: مدیر روابط‌عمومی مجلس در راه بازگشت از سفر اتیوپی تصویر مسجدالحرام از کابین محمدباقر قالیباف را منتشر کرد.

اقتصادنیوز: سایپا قیمت یکی از محصولات وارداتی خود را حدود 250 میلیون تومان افرایش داد.

اقتصادنیوز: رئیس جمهور گفت: این باور که من می‌توانم تغییر ایجاد کنم سرآغاز رشد و توسعه و ترقی است، ما می‌توانیم مشکلات کشور را خودمان حل کنیم.

اقتصادنیوز: شاخص تولید و فروش واحدهای صنعتی و معدنی در آذرماه امسال نسبت به ماه قبل به ترتیب کاهش 6.2و 4.6 درصدی داشته است.

اقتصادنیوز: دبیرکل حزب الله لبنان گفت: به دشمنان می گویم مقاومت در لبنان در برابر پروژه صهیونیستی - آمریکایی با صلابت خواهد ایستاد و شکست نخواهد خورد.

اقتصادنیوز: وزیر راه و شهرسازی، بخشی از توافقات روسای جمهور دو کشور ایران و روسیه را شامل موضوعات مرتبط با حمل و نقل ریلی، هوایی و دریایی و جاده‌ای در بخش کالا و مسافر عنوان کرد.

اقتصادنیوز: خبرنگار فارس کسب اطلاع کرد عامل تیراندازی در کاخ دادگستری تهران که دو نفر از قضات را به شهادت رساند، نیروی خدماتی مجموعه بوده است.

اقتصادنیوز: متقاضیان، از امروز (شنبه 29 دی ماه) می‌توانند با مراجعه به سایت فروش اینترنتی ایران‌خودرو به آدرس IKCOSALES.IR درخواست خرید خود برای خودرو و تعیین روش فروش فوق‌العاده یا پیش‌فروش محصولات عرضه شده در این دوره را ثبت کنند.

اقتصادنیوز: طبق آمار رسمی در 10 سال آتی بیش از 90 درصد اراضی کشاورزی به زیر 2 هکتار خواهد رسید. اکنون این رقم 52 درصد است.

اقتصادنیوز: به تازگی پدیده‌ای جدید در بازار مسکن مشاهده شده؛ حضور واسطه‌هایی که به خریداران کمک می‌کنند فرایند دریافت وام را سریع‌تر طی کنند.

اقتصادنیوز: حسام الدین آشنا نوشت: از دهه شصت تا کنون خطر سازمان منافقین از هر زمان بیشتر است.

اقتصادنیوز: در بازار میادین و تره بار تهران این هفته صدر نشین محصولات سیر و زنجبیل تازه هستند که کیلویی به ترتیب 240 هزار تومان و 245 هزار تومان عرضه شدند.

اقتصادنیوز: ساعتی پیش دو قاضی برجسته، خدوم، انقلابی و قاطع در برابر مخلان امنیت مردم، به شهادت رسیدند؛ تروریست بلافاصله خودکشی کرد.

اقتصادنیوز: بررسی‌ها نشان می‌دهد بیشترین و کمترین تورم سالانه اقلام خوراکی به ترتیب در استان‌های اصفهان و سیستان و بلوچستان بوده است.

اقتصادنیوز: سعید معیری‌زاده پرفورمنس «دعوت به مراسم تحلیف رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا» را در تهران برگزار می‌کند.

صرافی XT، به‌عنوان یکی از معتبرترین پلتفرم‌های معاملاتی دارایی‌های دیجیتال، با تمرکز بر امنیت، لیستینگ سریع و ارائه خدمات پیشرفته، توانسته است جایگاهی منحصربه‌فرد در بازار جهانی پیدا کند. این صرافی با پشتیبانی از بیش از 1000 جفت معاملاتی و ارائه ابزارهای متنوع، تجربه‌ای روان و حرفه‌ای را برای کاربران خود فراهم می‌کند. تعهد به نوآوری، شناسایی روندهای بازار و پشتیبانی 24/7 از ویژگی‌های...