شنبه 1 آذر 1404

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: نهاد ریاست جمهوری ادعای دریافت حقوق نجومی از پتروشیمی جم توسط رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت را رسما تکذیب کرد.

اقتصادنیوز: زاخارووا درباره سرقت از موزه لوور با کنایه به مکرون گفت: بهتر است رئیس‌جمهور فرانسه، 2 نفر از سربازان را برای محافظت از این اماکن فرهنگی اعزام کند.

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها امروز در حالی با نوسانات محدود آغاز شد که نگاه معامله‌گران جهانی به نشست حساس فدرال رزرو دوخته شده است. بیت‌کوین در محدوده 114 هزار دلار در نوسان است، تتر بالاتر از دلار معامله می‌شود و شاخص ترس و طمع با عدد 42 از فضای خنثی و انتظار خبر می‌دهد. کارشناسان فنی محدوده 108 تا 125 هزار دلار را برای بیت‌کوین و 108 تا 109 هزار تومان را برای تتر به‌عنوان سطوح کلیدی...

اقتصادنیوز: اسامی 6 کشور با بیشترین میزان ذاخیر نفتی را مشاهده می کنید.

اقتصادنیوز: هایما S7 با 230 میلیون تومان افزایش معادل 1.7 میلیارد تومان تعیین شد.

اقتصادنیوز: پایگاه خبری آکسیوس آمریکا درباره جلسه کابینه رژیم صهیونیستی که برای پاسخ علیه حماس به بهانه نقض آتش بس تشکیل شده بود، گزارش داد که این نشست بدون تصمیم گیری در این مرحله پایان یافت.

اقتصادنیوز: سایت روزنامه «هم‌میهن» از دسترس کاربران خارج شده است.

اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها از رد درخواست تحقیق و تفحص از عملکرد شهرداری تهران پیرامون قراردادهای خرید اتوبوس و خودروهای برقی در نشست امروز این کمیسیون خبر داد.

اقتصادنیوز: «پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا شامگاه دوشنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که ارتش این کشور چهار شناور دیگر را به اتهام قاچاق مواد مخدر در شرق اقیانوس آرام هدف قرار داده است که منجر به کشته شدن 14 نفر شده و یک بازمانده بر جای گذاشته است.

اقتصادنیوز: پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که همزمان با صدور هشدار زرد مبنی بر آلودگی هوا، آلاینده‌ها تا روز پنجشنبه هفته جاری در این استان روند افزایشی خواهد داشت، همچنین در این مدت روند دمای هوای پایتخت کاهشی می‌شود.

اقتصادنیوز: ابوالفضل نجارزاده گفت: با توجه به اینکه تقریبا اکثر مشتریان بانک آینده، مشتری بانک ملی بودند، ساختاری ایجاد کردیم که بتوانیم انتقال دیتا و انتقال حساب‌هایشان به حساب‌های ملی داشته باشیم.

اقتصادنیوز: جنبش حماس، رژیم صهیونیستی را عامل مانع تراشی برای یافتن اجساد نظامیان خود در نوار غزه معرفی کرد.

اقتصادنیوز: بازار طلا و سکه در چهارمین روز معاملاتی هفته با گپ منفی و فضای نزولی آغاز شد و قیمت‌ها به سطوح اوایل مهر بازگشتند. افت اونس جهانی تا محدوده 3900 دلار در کنار کاهش نرخ دلار آزاد به کانال 107 هزار تومان، دو نیروی اصلی فشار بر بازار داخلی بودند. به‌دنبال این تحولات، طلای 18 عیار به کانال 10 میلیون و 200 هزار تومان و سکه امامی به سطح 109 میلیون تومان عقب نشست. ت

اقتصادنیوز: رئیس‌جمهوری آمریکا بدون اشاره به جنگ‌های بی‌پایان واشنگتن در سال‌های گذشته از جمله خروج مفتضحانه از افغانستان و عراق، مدعی‌شد که این کشور اگر وارد جنگ با هر کشوری شود، پیروز خواهد شد.

اقتصادنیوز: طبق نامه کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا به «پم باندی» دادستان کل این کشور، دستورهای عفو «جو بایدن» رئیس جمهور سابق را باطل اعلام کرد، چراکه این عفوها با استفاده از «دستگاه امضای خودکار» امضا شده و تصمیم‌گیری مستقل او درباره عفوها زیر سوال رفته است.

اقتصادنیوز: مسعود پزشکیان در پیامی ضمن تجلیل از اقدام ارزشمند و شجاعانه خانواده مرحوم امیرمحمد خالقی در گذشت از قصاص قاتل او تصریح کرد: تصمیم بزرگ و خداپسندانه شما، به‌ویژه پدر عزیزتان جناب آقای مولوی عبدالرحمن، در بخشش و گذشت از قصاص قاتل فرزند دلبندتان، جلوه‌ای ماندگار از ایمان، جوانمردی و اخلاق اسلامی را در عرصه زندگی اجتماعی به تصویر کشید.