جمعه 23 خرداد 1404

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: معاون حقوقی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، جزییات روند انتقال اوراق بهادار متوفی به وراث را اعلام کرد.

اقتصادنیوز: «دونالد ترامپ» امروز (یکشنبه) در آستانه مراسم تحلیف خود و یک روز پیش از آغاز دوره دوم ریاست‌جمهوری‌اش، یک گردهمایی در واشنگتن دی سی برگزار می‌کند.

اقتصادنیوز: کمیسر عالی اتحادیه اروپا و مدیر آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در اردن خواستار تداوم کمک‌های بین‌المللی از مردم غزه شد.

اقتصادنیوز: امروز شاهد نوسانات متفاوتی در قیمت محصولات سایپا و ایران خودرو بودیم و در حالی که برخی محصولات سایپا کاهش قیمت داشتند، قیمت برخی از ایران‌خودرویی‌ها افزایش یافت.

اقتصادنیوز: مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از کاهش سه تا شش درجه‌ای هوا طی دو روز آینده خبر داد و گفت: سفر به مسیر‌های منتهی به شمال طی دو روز آینده مخاطره آمیز است.

اقتصادنیوز: 135 کیلوگرم شمش طلا به ارزش نزدیک 935 میلیارد تومان در حراج شماره 83 مرکز مبادله ایران مورد معامله قرار گرفت.

اقتصادنیوز: شورای عالی سیاسی یمن در بیانیه‌ای توافق آتش‌بس در غزه را یک پیروزی برای فلسطین و مجاهدین گروه‌های مقاومت از جمله حماس و جهاد اسلامی که نبرد طوفان الاقصی را رهبری کردند، دانست.

اقتصادنیوز: بنا به اعلام مقامات امنیتی اروپا، روسیه در قطع برق و چهار کابل اینترنت زیردریایی در دریای بالتیک نقش عمدی نداشته است.

اقتصادنیوز: یک مقام پارلمانی اسلواکی گفت که مذاکرات روسیه و آمریکا بر سرجنگ اوکراین به بی طرفی نظامی کی یف خواهد انجامید.

اقتصادنیوز: قیمت خرید تضمینی چغندرقند پاییزه و بهاره از سوی رییس شورای قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی ابلاغ شد.

اقتصادنیوز: رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نیروی زمینی ارتش در منطقه عمومی شمال شرق کشور از امشب آغاز می شود.

اقتصادنیوز: ثبت‌نام قطعی حج تمتع 1404 که از نوزدهم و بیستم دی‌ماه در سراسر کشور آغاز شده است، همچنان ادامه دارد و 69 هزار و 43 نفر فرآیند نام‌نویسی را تکمیل کرده‌اند.

اقتصادنیوز: مشاور امنیت ملی رییس جمهور منتخب آمریکا در سخنانی مدعی شد: حماس هرگز غزه را اداره نخواهد کرد.

اقتصادنیوز: مدیرکل هواشناسی کرمانشاه از ورود سامانه بارشی به جو این استان و به دنبال آن کاهش دمای هوا خبر داد.

اقتصادنیوز: امروز قیمت دلار مبادله ای بدون تغییر، 68,251 (شصت و هشت هزار و دویست و پنجاه و یک) تومان نرخ گذاری شد.

اقتصادنیوز: امروز قیمت سکه امامی به 56,050,000 (پنجاه و شش میلیون و پنجاه هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش 0.18 درصدی داشته است.