اقدامات لازم برای جلوگیری از وقوع سرقت در منازل
انجام برخی امورات ساده میتواند از بروز سرقت از منازل مسکونی جلوگیری کند.
خبرگزاری میزان - شاید بارها به اینکه چه اقداماتی را انجام بدهیم تا با پیشگیری از سرقت، خانه خود را با خیالی راحت ترک و به بیرون از آن برویم، فکر کرده اید.
در این گزارش به برخی از روشهایی که باید قبل از ترک منزل آنها را رعایت کنیم تا مورد سرقت سارقان قرار نگیریم، خواهیم پرداخت.
اولین موضوع این است که تا حد امکان منزل خود را خالی نگذاریم و در صورت انجام سفر موضوع را به همسایگان مورد اعتماد و یا بستگانی که امین ما هستند، در میان گذاشته تا در زمانی که در منزل حضورن داریم به آن سرکشی کرده و موارد را بررسی کنند تا مورد هجوم سارقان قرار نگیریم.
کانال کولر، نورگیر و پاسیو از نقاطی هستند که سارقان برای ورود به منازل برای آن نقشههای شوم خود را طراحی میکنند و از این طریق به دنبال وارد شدن به منازل هستند، برای ایمن سازی این نقاط باید از نردههای آهنی که ورود به منازل را دشوار و غیر ممکن میکند، استفاده کرد.
بسیاری از سارقان پس از دستگیری در اعترافات خود اعلام میکنند که با شکستن توپی قفل دربها به منازل وارد میشوند، لذا باید در زمان نصب قفل درب ورودی توپی قفل هم سطح درب باشد و اگر این کار میسر نشد باید میلهای بر روی توپی قفلها نصب شود تا احتمال شکسته شدن توپیها را کاهش دهد.
سارقان به وسیله دیلم و یا ورق فلزی نازک از فاصله موجود میان درب و چهارچوب آن استفاده کرده و با انجام ترفندهای خود اقدام به عقب کشیدن زبانه قفل دربها میکنند، برای جلوگیری از این اقدام باید فضای خالی موجود را پر کرد و در ادامه از قفلهای شب بند و ضد دیلم استفاده کرد.
یکی دیگر از روشهای ساده برای اینکه سارقی متوجه شود در منزل حضور دارید این است که از حضور شما در منزل مطمئن شود، برای این کار میتوانید از یک رادیو و یا اینکه از لامپهای زمان دار استفاده کنید به نحوی که لامپ در روز خاموش و در شب روشن شود.
اگر محل تردد اطراف منازلتان تاریک است نسبت به تامین نور آن اقدام کنید تا اگر سارقی برای پرسه زنی و بررسی محل به سراغ منزلتان آمد و ببیند که این محل از روشنایی بسیار بالایی برخوردار است از انجام سرقت در آن محیط صرف نظر کند، در ضمن در صورت تامین روشنایی محیط بیرونی منازل کار برای رصد همسایگان و همچنین رویت افراد در مجاورت منازل نیز آسان خواهد شد.
به هیچ عنوان کلید درب واحد را بیرون از منزل جاساز نکنید، به عنوان مثال کلیدها را در گلدان، جا کفشی و...، نگذارید و به جای آن کلیدها را به همسایگان مورد اعتماد امانت دهید، اگر درب واحد مسکونی که در آن زندگی میکنید فاقد چشمی است، آن را به چشمی مجهز کنید تا نسبت به بیرون از واحد اشرافیت میدانی داشته باشید.
اگر فرزند کوچک و یا افراد کهنسال در منزل دارید که نیاز به مراقبت دارند و برایشان پرستار به خدمت گرفتید، از افرادی بهره ببرید که مورد اعتماد و صالح باشند و پای هر فرد غریبهای که از او شناخت ندارید را به منازلتان باز نکنید. همچنین در زمان استخدام خدمتکار از سالم و بودن وی از نظر رفتاری اطمینان حاصل کنید.
بسیاری از شهروندان متاسفانه اموال با ارزش و گرانبها از قبیل طلا و جواهرات، ارز و اشیای قیمتی را در منازل خود نگهداری میکنند، بهتر است که این اموال را در زمان انجام سفر نزد بانک و در صندوق امانات آن به امانت بگذارید.
- بیشتر بخوانید
- شناسایی 20 میلیاردی سرقت منازل