سه‌شنبه 14 اسفند 1403

اقدام عجیب این دو نفر برای سوراخ کردن دیوار چین

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
اقدام عجیب این دو نفر برای سوراخ کردن دیوار چین

بی‌بی‌سی نوشت: به گزارش رسانه‌های چین، این دو نفر با ماشین‌الات مکانیکی بخشی از دیوار چین را سوراخ کردند.

پلیس با گرفتن رد ماشین آلات، این دو نفر را در استان شانشی دستگیر کرد. دو متهم، یک زن و یک مرد، گفته‌اند برای اینکه دسترسی خود را به آن سوی دیوار راحت‌تر کنند می‌خواستند با ایجاد سوراخ، میانبر بزنند. آنان بازداشت شده‌اند و پرونده در دست بررسی بیشتر است.

پلیس گفته است که بازداشت‌شدگان «آسیب جبران ناپذیری» به این سازه باستانی وارد کرده‌اند. دیوار آسیب دیده واقع در شهرک یویو بخشی از دیوار بزرگ مینگ و یک سازه تاریخی و فرهنگی حفاظت شده محسوب می‌شود و محل بازدید گردشگران است.

در سال 1987 یونسکو دیوار بزرگ چین را در فهرست میراث جهانی قرار داد. این دیوار بزرگترین سازه نظامی جهان محسوب می‌شود و در دوره پادشاهی سلسله مینگ و برای جلوگیری از هجوم دشمن ساخته شده و به طور مرتب ترمیم می‌شود.

امپراتوران مینگ از 200 قبل از میلاد تا سده 17 بر چین حکومت کردند.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1809989