چهارشنبه 19 شهریور 1404

الحدیده

الحدیده

وب‌گاه عصر ایران

خبرنگار المیادین امروز شنبه گزارش کرد منطقه «راس عیسی» در استان الحدیده یمن هدف سه حمله هوایی آمریکایی - انگلیسی قرار گرفت.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: حملات شبه نظامیان در یمن به کشتی های عبوری از دریای سرخ وارد دوازدهمین هفته خود شده است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

رییس‌جمهور آمریکا در یک یادداشت تازه، کشورهای دریافت‌کننده حمایت‌های تسلیحاتی آمریکا را «ملزم به رعایت قوانین بین‌المللی» کرد.

خبرگزاری دانشجو

منابع خبری گزارش دادند که آمریکا و انگلیس بار دیگر استان الحدیده واقع در غرب یمن را هدف حملات خود قرار داده‌اند. امروز برای سومین بار است که این استان بمباران شده است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

وزرای امور خارجه مصر، قطر، امارات متحده عربی، اردن و عربستان، خواستار به رسمیت شناخته شدن کشور مستقل فلسطین شدند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

آمریکا و انگلیس بار دیگر غرب یمن را هدف حملات خود قرار داده‌اند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: آمریکا و انگلیس بار دیگر استان الحدیده واقع در غرب یمن را هدف حملات خود قرار داده‌اند. امروز برای سومین بار است که این استان بمباران شده است.

وب‌گاه عصر ایران

پیش از این خبرنگار المیادین از پرواز گسترده جنگنده‌های آمریکا و انگلیس بر فراز یمن خبر داده بود.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، گزارش‌های رسانه‌ای از حمله‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه منطقه‌های مختلف یمن به ویژه الکثیب و الجبانه واقع در شمال شهر ساحلی الحدید مشرف بر دریای سرخ در غرب این کشور حکایت دارد. بامداد امروز نیز حمله‌های آمریکا و انگلیس استان الحدیده یمن را هدف قرار دادند. منطقه‌های الجبانه و الطائف واقع در الدریهمی نیز هدف این حمله‌ها قرار گرفتند. فرماندهی...

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سخنگوی جنبش انصارالله یمن به حمله هوایی آمریکا و انگلیس به شمال غرب یمن واکنش نشان داد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

وزارت دفاع انگلیس از خروج ناو آسیب دیده این کشور در جریان حمله ارتش یمن از دریای سرخ خبر داد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

منابع یمنی خبر دادند که جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی بار دیگر یک منطقه ساحلی را در این کشور هدف قرار دادند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا مدعی شد که نیروهای این کشور حملات متعددی را علیه سیستم های موشکی نیروهای یمنی ترتیب داده اند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

منابع رسانه‌ای از حمله جدید آمریکا و انگلیس به استان الحدیده یمن خبر دادند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصانیوز: منابع رسانه‌ای عصر امروز پنج‌شنبه از دور جدید حملات تجاوزکارانه آمریکا و انگلیس به مناطقی در الحدیده یمن خبر دادند.

وب‌گاه عصر ایران

طبق گزارش شبکه المسیره، در این حمله منطقه «الظبره» در ناحیه «راس عیسی» در شهرستان «الصلیف» از توابع استان الحدیده هدف گرفته شد.