شنبه 26 اردیبهشت 1405

اجتماعی وب‌گاه الف

اجتماعی وب‌گاه الف

آیت‌الله عباس محفوظی از شاگردان و همراهان نهضت امام خمینی (ره) بر اثر ایست قلبی دعوت حق را لبیک گفت.

با حکمی از سوی شینا انصاری، معاونت محیط زیست طبیعی و محیط زیست انسانی منصوب شدند.

سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور ضمن اعلام تمدید مهلت انتخاب‌رشته تا 21 شهریور اطلاع داد: پذیرش پذیرفته‌شدگان پزشکی، دندان‌پزشکی یا داروسازی سال 1402 که رتبه کشوری کمتر از 10 هزار کسب کرده‌اند و در سال 1403 انتخاب رشته می‌کنند، به صورت افزایش ظرفیتی ویژه انجام می‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبات جلسه امروز این شورا در مورد شیوه انتخاب‌رشته پذیرفته‌شدگان 1402 در کنکور امسال را تشریح کرد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: 9 میلیون و 21 هزار و 825 دانش آموز در دوره ابتدایی ثبت نام کرده‌اند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: آتش دوباره به جان مراتع و جنگل‌های کوه سفید شهرستان کهگیلویه افتاد.

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به پرونده ساخت هتل 30 طبقه در ولنجک گفت: بحث قصور و تقصیر مسئولین مربوط مطرح است که تعقیب کیفری آنها درخواست و در این خصوص پرونده‌ای در دادگستری تشکیل شده است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان از صدور دستور قضایی برای ترخیص و تحویل 35 دستگاه اتوبوس شهری پس از 3 سال معطلی در بندر شهید رجایی بندرعباس خبر داد.

وزیر آموزش و پرورش درباره قطع آب مدارس گفت: تمام دستگاه‌ها به آموزش و پرورش کمک می‌کنند و مطمئن باشید که آب و برق هیچ مدرسه‌ای قطع نخواهد ماند.

قوه قضاییه می‌گوید «سارا دلدار» در زمان ورود و خروج از زندان هیچ گونه مشکل پزشکی و جسمی نداشته و در طول دوران محکومیت نیز حتی یک بار به بهداری مستقر در زندان مراجعه نکرده و به دلیل مشکلات کبدی 8 ماه بعد از آزادی از زندان از دنیا رفته است.

رهنمودها و بینش جنابعالی در تقویت روابط بین وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان جهانی گردشگری نقش اساسی داشته است.

مدیرعامل شرکت تامین و توسعه زیرساخت خلیج‌فارس گفت: در تمام فازهای طرح ساماندهی فاضلاب بندرعباس شاهد پیشرفت هستیم و با ارتقاء ظرفیت و نوسازی تصفیه خانه، معضل حاد آلودگی محیط زیست ساحل و دریا ناشی از ورود فاضلاب به دریا که مطالبه عمومی بود حل شد.

رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه در این دوره سه ساله مدیریت دانشگاه تهران نه تنها هیچ استاد و دانشجویی اخراج نشده است، گفت: لیست‌های موسوم به اساتید اخراجی که در فضای مجازی منتشر شده، فاقد اعتبار است؛ به گونه‌ای که برخی از این اساتید سال‌هاست که بدرود حیات گفته‌اند و برخی نیز در دوره مدیریت گذشته بازنشسته شده‌اند.

رییس پلیس راه استان مازندران گفت:‌به منظور تخلیه بار ترافیکی در حوزه مازندران، جاده کندوان دقایقی پیش یک طرفه شده و این وضعیت تا ساعت 23 امشب ادامه خواهد داشت.

رئیس حفاظت و اطلاعات ارشد قوه قضائیه در گلستان گفت: تاکنون بیش از 100 کارچاق‌کن و مدعی نفوذ در استان دستگیر شدند که پرونده آن‌ها منتهی به محکومیت شد.

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران با بیان این‌که در منطقه 22 تهران‌پارس، مرتضی گرد، اسلامشهر و غیره املاک فاقد سند مالکیت داریم، گفت: اگر این املاک سنددار شوند می‌توانند اثرگذاری ویژه‌ای در رفع مشکلات داشته باشند.