پنج‌شنبه 27 آذر 1404

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

مذاکرات معاون امور بین‌الملل بانک مرکزی و معاون بانک مرکزی بحرین به منظور آزادسازی منابع مسدود شده بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سایر بانک‌های ایرانی در بحرین آغاز و تا حصول نتیجه ادامه می‌یابد.

رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده با اشاره به اسقاط بیش از 61 هزار دستگاه خودرو فرسوده در سه ماهه امسال گفت: قطعا با این روند می توانیم رکورد اسقاط 300 هزار خودرو در سال را بشکنیم.

سیاست خارجی در امنیت غذایی نقش بسیار مهمی بر عهده دارد. به طوری که طی سال‌های میانی دهه 90 به دلیل نوع نگاهی که وجود داشت سطح ذخایر استراتژیک کشور با مشکل اساسی مواجه شد.

سفیر هند در تهران با اشاره برگزاری انتخابات سراسری در این کشور در هفته‌های گذشته و همچنین در پیش بودن برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران اظهار کرد: دوستی بین ایران و هند بسیار قوی است و هر کسی در این 2 کشور قدرت را در دست می‌گیرد، طرفدار این دوستی است.

وزیر نفت با اشاره به بهره‌برداری از17 پروژه کلان صنعت نفت به ارزش180 همت در7 استان، گفت: با بهرهبرداری از این پروژه‌ها افزون بر اشتغال‌زایی 15هزار نفری، سالانه 120همت سوددهی برای کشور دارد.

رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران از ممنوعیت ورود بخشی از کالاهای آی‌تی خبر داد.

رئیس کمیسیون تخصصی اتاق اصناف ایران از حذف کد آیسیک فروش طلای مستعمل از سامانه نوین اصناف و ممنوعیت فروش آن در طلافروشی‌ها خبر داد و گفت: اتحادیه‌ها پس از اطلاع‌رسانی و دادن اخطارهای لازم، می‌توانند نسب به اعمال قانون نسبت به واحدهای متخلف اقدام کنند.

بازار سرمایه در سومین روز هفته بیشترین رشد خود را طی دو هفته گذشته تجربه کرد و شاخص کل با افزایش 14 هزار و 127 واحد به رقم دو میلیون و 65 هزار واحد رسید.

رییس اتاق اصناف ایران گفت: استعلام پروانه کار اتباع خارجی در درگاه ملی مجوزهای کشور، باید همزمان با احراز صلاحیت هویت متقاضی از سامانه جامع اشتغال اتباع خارجی صورت گیرد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه آزادسازی قیمت بلیت هواپیما اتفاق بسیار تلخی بود، گفت: وقتی عرضه و تقاضا در پروازهای داخلی تراز نیست، نمی‌توانیم آنرا به بازار بسپاریم.

پس از 22 سال، بانک صادرات ایران موفق به افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم و آورده نقدی شد.

«آکادمی بانکداری هوشمند» با همکاری بانک صادرات ایران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعالیت خود را با برگزاری دوره آموزشی «علم‌داده» به طور رسمی آغاز به کار کرد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه طبق ماده 6 قانون هواپیمایی کشوری تعیین نرخ بلیت هواپیما بر عهده این سازمان است، گفت: مادامی که رای دیوان عدالت اداری جاری است، نرخ گذاری با هماهنگی شرکت‌های هواپیمایی متناسب با توسعه شبکه پروازی و سایر مولفه ها انجام می‌شود.

گروه خودروسازی سایپا اعلام کرده که از ابتدای سال جاری تا 31 خردادماه، 118 هزار و 338 دستگاه خودرو تولید کرده و متوسط تولید روزانه خود را به بیش از 2 هزار دستگاه رسانده است.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: از رشد اقتصادی 0.5 درصد در دهه 90 به رشد 4.5 درصد در سال 1402 رسیدیم.

معاون نظارت بانک مرکزی با تأکید بر ابطال سود 30درصدی سپرده‌ها گفت: سود 30درصدی برای صندوق‌های سرمایه‌گذاری بانک‌ها هم تخلف است و حتماً برخورد می‌شود.