جمعه 18 مهر 1404

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

در سال 1402 مسئولیت نظارت بر بازار دوباره از وزارت جهاد گرفته شد و به سازمان حمایت که زیرمجموعه وزارت صمت است برگشت و در مورد تشکیل وزارت بازرگانی باید منتظر تصمیم جدید مجلس در سال جاری ماند.

ساماندهی بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز، یکی از برنامه‌های مسئولان اقتصادی دولت سیزدهم بود و به همین دلیل هم در سال 1402، سه موسسه ناتراز منحل شدند.

در حال حاضر 180 فروند هواپیما عملیاتی در صنعت هوایی کشور فعال است و رسیدن به250 فروند هواپیما تا پایان سال گذشته به دلایل مختلف به نتیجه نرسید و برنامه آن به امسال موکول شد.

بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، حدود نیمی از جمعیت جهان به آب سالم دسترسی ندارند. و همیچنین گفته شده مصرف آب در جهان نیز سالانه به میزان یک درصد رو به افزایش است.

یکی از مهم‌ترین خدمات بانک‌ها، ارائه چک به متشریان متقاضی است و از گذشته تا امروز شاهد انواع مختلف آن مانند چک صیادی و تضمین شده هستیم و امروز با ارائه چک‌های الکترونیک می‌توان از همه چک‌ها به صورت دیجیتال بهره‌مند شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: تخصیص ارزهای کشور برای واردات خودرو به صرفه نیست.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آمار تجمیعی بازدیدکنندگان از 259 موزه، پایگاه و بنای تاریخی را یک میلیون و 177 هزار و 375 نفر اعلام کرد و گفت: خوشبختانه مشکلی در سفرهای نوروزی امسال نداشتیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: از 15 اسفند 1402 تا سوم فروردین 1403 مجموعا 5 میلیون و 268 هزار و 857 نفر به استان خراسان رضوی و مشهد سفر کرده‌اند.

فرمانده پلیس راه کندوان از یکطرفه شدن مسیر جنوب به شمال محور کندوان برای تخلیه بار ترافیکی خبر داد.

سازمان هواشناسی نسبت به افزایش ارتفاع امواج تا بیش از 2 متر در فراسواحل جنوب کشور و خطر غرق شدن شناگران هشدار داد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از جابجایی بیش از یک میلیون مسافر با ناوگان هوایی از 24 اسفند تا روز سوم فروردین ماه خبر داد.

بازار رمزارزها سقوط کرد و اتریوم بیش از پنج درصد و بیت‌کوین سه درصد از دست داد.

وزیر اقتصاد گفت: از سال 1394 که قانون خروج بانک‌ها از بنگاهداری تصویب شد، تا شهریور 1400 حدود 55هزار میلیارد تومان مجموع دارایی‌های مازاد بانک‌ها فروخته شده بود اما در دولت سیزدهم 77هزار میلیارد تومان از دارایی‌های مازاد بانک‌ها فروش رفت.

رییس مرکز اطلاعات ترافیک پلیس راهور فراجا از پیش بینی افزایش سفرهای برگشت مسافران نوروزی به شهرهای خود خبر داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه جدید بارشی از طی فردا (5 فروردین‌ماه) و فعالیت آن تا سه‌شنبه (7 فروردین‌ماه) خبر داد.