جمعه 2 خرداد 1404

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

‌مدیرعامل بانک صادرات ایران بر اساس پروتکل جدید سفرهای جامع استانی، در جریان سفر به استان بوشهر که با حضور هیئت‌مدیره و هیئت‌عامل بانک انجام می‌شود، از تمامی شعب استان بازدید و با همکاران شاغل و پیشکسوت دیدار می‌کند.

بانک مرکزی در راستای ضابطه‌مند کردن نحوه تعامل موسسات اعتباری با تسهیلات‌یاران و همچنین تسهیل فرآیند و ارتقای سهم تسهیلات خرد «الزامات ناظر بر نحوه همکاری مؤسسات اعتباری با شرکت‌های تسهیلات یار» را تدوین به شبکه بانکی ابلاغ کرد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه بیش از 60درصد سکونتگاه‌های حاشیه‌ای خاکی است، گفت: در کشور بیش از 75 هزار هکتار بافت فرسوده و یک میلیون و 400 هزار بنای ناپایدار در این مناطق داریم و بافت فرسوده بمبی خاموش برای ما به حساب می‌آید.

مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت با بیان اینکه وزارت صمت به دنبال رقابتی کردن بازار خودرو است، گفت: در حال حاضر حدود 100 هزار خودروی ثبت سفارش شده وجود دارد که در آینده نزدیک شاهد تنوع محصولات وارداتی خواهیم بود.

بانک مرکزی تأمین ارز برای واردات طلا از محل ارز حاصل از صادرات خود و به صورت شمش را منوط به تحویل، عرضه و فروش آن در بستر مرکز مبادله ارز و طلای ایران کرده است.

موج گرانی در بازار خودرو شدت گرفته است.

سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (ایران ایر) گفت: به محض دریافت مجوز ورود هواپیما‌های ایرانی به آسمان عربستان، آماده از سرگیری سفر‌های عمره مفرده هستیم.

قیمت طلا در بازار جهانی در مسیر نزولی قرار گرفت، به‌طوری که در طول یک هفته گذشته افت 44 دلاری را تجربه کرد.

محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران در جریان سومین سفر جامع استانی به بوشهر، با ارسال پیامی ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی امروز در گلزار شهدای کرمان، شهادت جمعی از هموطنان و دوستداران سردار دل‌ها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.

اتاق بازرگانی تهران در بیانیه‌ای خطاب به دولت و مجلس، پیشنهاد کرد در ساماندهی تعطیلات پایان هفته، افزایش این تعطیلات به روزهای جمعه و شنبه مدنظر قرار گیرد تا زمینه ارتقا بهره‌وری نیروی کار و تطابق تعطیلات با بازارهای منطقه‌ای و جهانی فراهم شود.

مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: صنعت خودرو با تکیه بر زنجیره ارزش، افزایش داخلی‌سازی و توسعه محصول، رقابت‌پذیر خواهد شد و همچنین می‌تواند زمینه فعالیت در فناوری‌های نوین را فراهم کند؛ به‌گونه‌ای که شاهد تحول در این حوزه باشیم.

سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: با صدور رای قطعی تخلف شرکت «های‌وب»، اسامی مدیران متخلف برای نخستین بار به صورت رسمی منتشر شد.

پس از انحلال موسسه‌های اعتباری توسعه و نور در ماه‌های گذشته، وزیر اقتصاد از انحلال یک موسسه اعتباری دیگر تا پایان سال خبر داده است.

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران امروز 3482 واحد کاهش یافت و به دو میلیون و 155 هزار واحد رسید؛ با این حال اغلب سهام انبوه‌سازی و املاک مثبت شدند.

شورای رقابت با اکثریت آراء حاضران، دستورالعمل مصوبه 543 تنظیم بازار خودرو را برخلاف گمانه‌زنی‌ها و بر اساس نقش‌دهی پررنگ‌تر به وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان سیاست‌گذار و تنظیم‌گر فنی این صنعت، اصلاح کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با تأکید بر ضرورت رعایت انضباط مالی در همه دستگاه‌ها، گفت: باید در چارچوب منابع موجود تلاش کنیم تا کشور را به نحو مطلوبی اداره کنیم و از هزینه‌تراشی به صورت جدی پرهیز شود