اقتصادی وبگاه الف
اقتصادی وبگاه الف
پژو 206 از مشهورترین و پرطرفدارترین ماشینهای موجود در ایران است اما برخی مدلهای همین ماشین پرطرفدار هیچگاه جادههای ایران را لمس نکردند.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به اجرای 27 طرح در پارس جنوبی گفت: امروز تولید گاز ایران از قطر بیشتر است.
دولت سیزدهم کار خود را با انباشتی از مشکلات و تنشهای آبی آغاز کرد؛ اما تدوین چند برنامه مهم و اساسی پس از 2 سال دستاورد روشنی را در بخش آب کشور رقم زد.
در پی انتشار خبری مبنی بر تلف شدن 8500 قطعه در گناباد به علت برق، رئیس اداره برق گناباد این موضوع را تکذیب کرد.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: امسال ارز اربعین فقط در قالب دینار و به هر نفر تا 200 هزار دینار اختصاص مییابد.
کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام طرحهای «حمایت از مالکیت صنعتی» و «الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول» را بررسی کرد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: با تصویب کمیسیون تلفیق، تا پایان برنامه هفتم صددرصد معاملات و خدمات به صورت الکترونیک صورت میگیرد.
دیوان محاسبات کشور توقف دریافت «حق اشتراک تلفن ثابت مشغول بکار» و بازگرداندن مبالغ دریافت شده را ابلاغ کرد.
معاون دادستان تهران در خصوص شکلگیری بازار سیاه فروش بلیت بهویژه در زمان اعزام و بازگشت زائران اربعین حسینی هشدار داد.
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: طبق برنامه چشمانداز تحقق طرح نهضت ملی مسکن باید ساخت 800 هزار واحد تا پایان امسال آغاز و در مجموع 300 هزار واحد تکمیل و تحویل داده شود
وزیر راه و شهرسازی از واگذاری 100 هزار قطعه زمین به متقاضیان نهضت ملی مسکن طی حدود 3 هفته خبر داد و گفت: به زودی واگذاری زمین در روستاها آغاز می شود.
شرکت سایپا قیمت چانگان CS35 پلاس تیپ دو را 1.213.000.000 تومان و چانگان CS35 پلاس تیپ سه 1.359.000.000 تومان تعیین کرد.
رییس سازمان محیط زیست کشور گفت: با وجودی که حاکمان افغانستان از قبول داشتن معاهده رهاسازی آب هریرود حرف می زنند اما در عمل به جای 850 میلیون لیتر فقط 15 میلیون لیتر آب رها شده است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: مذاکرات بسیار خوب و سازنده ای برای آزادسازی پول های بلوکه شده ایران در کره جنوبی انجام شده است.