پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: پیش بینی ما این است برنامه هفتم از نیمه دوم سال 1402 آغاز شود و پایان آن سال 1406 خواهد بود البته ممکن است طبق نظر مجلس شروع برنامه از 1403 باشد.

بررسی آمارها نشان می‌دهد که میزان درآمد دولت از محل خانه‌های لوکس طی سه ماه نخست سال جاری فقط پنج میلیارد تومان و میزان درآمد دولت از محل خودروهای لوکس در بازه زمانی مذکور 493 میلیارد تومان بوده است.

از امروز (پنجشنبه) امکان واریز وجه علی الحساب برای منتخبان عادی که اولویت آن‌ها پاییز و زمستان 1402 برای خودروی شاهین بود و از سوی سایپا پیامک دریافت کرده‌اند، به مدت سه روز فراهم شده است.

با برگزاری آخرین مرحله قرعه‌کشی جشنواره زمستانه باشگاه مشتریان بانک تجارت، برنده بزرگ این دوره، مشخص شد و 3 میلیارد ریال دریافت کرد.

دبیرکل اوپک اعلام کرد مذاکراتی با چهار کشور جمهوری آذربایجان، مالزی، برونئی و مکزیک برای پیوستن به این گروه در جریان است.

قطعه جدید آزادراه تهران شمال به طول 16.5 کیلومتر که شامل باند غربی قطعه دوم است به عنوان نخستین افتتاح آزادراهی دولت در سال 1402، با حضور رئیس جمهور بهره‌برداری شد.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی با اشاره به شناسایی برخی حساب‌های تجاری اینفلوئنسرها و احتمال صدور برگ تشخیص متمم برای آنها گفت: اگر این افراد اظهاراتی خلاف واقع داشته باشند مشمول جرایم کتمان درآمد (10 درصد جریمه غیر قابل بخشودگی) خواهند شد.

وجود اسناد غیر رسمی در ساختار اقتصادی کشور، بستری برای ایجاد فساد اقتصادی فراهم کرده است. پیشتر در دهه 80 تلاش‌هایی برای حل این معضل شده بود که به علت عدم همکاری سازمان ثبت اسناد و دفترخانه‌ها، راه به جایی نبرد.

خودروهای الکتریکی با ورود مدل‌های ارزان‌تر به کشورهایی از جمله سنگاپور، به قیمت برابر با خودروهای معمولی نزدیک‌تر می‌شوند.

اوج‌بار مصرف برق کشور امروز به عدد 69 هزار 951 مگاوات رسید و از رکورد سال گذشته 494 مگاوات فراتر رفت.

به گفته سخنگوی سازمان هواپیمایی، افزایش مجدد 9 درصدی قیمت بلیت منوط به تصمیم ستاد تنظیم بازار است و در صورت مخالفت این ستاد، شرکت‌ها ملزم به رعایت همان افزایش 29 درصدی خواهند بود.

دبیر کانون مرغداران گوشتی کشور با اشاره به عدم رعایت نرخ های مصوب مرغ دربازار گفت: هر کیلوگرم مرغ زنده درب مرغداری 60 هزار تومان و در بازار با توجه به انصاف فروشندگان 80 تا 100 هزار تومان به فروش می‌رسد.

با نصب سازه‌های جانبی سکوی فاز 11 پارس جنوبی، این سکو برای آغاز عملیات پیش راه اندازی آماده می‌شود.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: گوشی شماره 14 آمریکایی (آیفون14) در ایران سرویس دریافت نمی‌کند و از این رو مردم باید از خرید آن اجتناب کنند.

گزارش‌های منتشر شده نشان میدهد که در برخی از فروشگاه‌ها هنگام خریدهای کارتی، از کارت خریداران کارمزد کسرد می شود؛ معاون بانک مرکزی این اقدام را مصداق کلاهبرداری می‌داند.

وزیر امور اقتصاد و دارایی درباره اقدامات دولت در آزادسازی منابع بلوکه شده ایران در عراق گفت: طرف عراقی آزاد شدن این منابع در بانک عراقی را به بانک مرکزی ایران وعده داده است.