سه‌شنبه 27 خرداد 1404

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه در حال حاضر 180 فروند هواپیمای عملیاتی داریم، گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا پایان امسال این عدد به 250 فروند هواپیمای فعال و عملیاتی برسد.

بنا بر اعلام وزیر راه و شهرسازی، نرخ سود تسهیلات ساخت پروژه نهضت ملی مسکن از 23 درصد به 18 درصد کاهش یافت.

مساله سالمندی در صورت تداوم چالش‌های مرتبط با آن به پدیده‌ای بیرون‌افتاده در نظام اجتماعی ایران تبدیل می‌شود که نه دولت خواهد توانست حمایت بسنده‌ای از سالمندان داشته باشد و نه خانواده‌ها دیگر توانایی حمایت و مراقبت از سالمندان را خواهند داشت.

معاون عمومی وزارت صمت گفت: در بحث ارز بارها اعلام کردیم که رویکرد ما حرکت به سمت تک نرخی شدن ارز است اما در این حوزه تولی‌گری اصلی با بانک مرکزی است و ما هم پیگیر آن هستیم.

مدیر اجرایی ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده گفت: برندگان طرح‌های جایگزینی خودروهای فرسوده نیازی به ارائه وکالت‌نامه به نام خودروسازان ندارند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نرخ بیکاری برای نخستین بار در تاریخ بعد از انقلاب به 9 درصد رسیده و در دولت سیزدهم تلاش می شود این روند همچنان کاهشی باشد.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در ادامه پروژه‌های خود در حوزه فناوری‌های نوین، با همکاری مشترک قوه قضاییه، از سامانه یکپارچه احکام قضایی (سیاق) رونمایی کرد.

وزیر اقتصاد در حالی برای بار دوم اعلام کرده که نظر دولت درباره انتخابات اتاق بازرگانی همان نظر مراجع نظارتی است که وی عضو شورای نظارت بر اتاق بازرگانی بوده و باید درباره اینکه چرا با گذشت دو هفته، ابطال انتخابات اعلام نمی شود، پاسخ بدهد.

در نشست علمی مطرح شد: باید از ذوق زدگی در استفاده از هوش مصنوعی پرهیز شود، دیتا (داده) های تمیز پیش نیاز استفاده از هوش مصنوعی است. هوش مصنوعی می تواند در تخصیص ارز کشور مورد استفاده باشد. هوش مصنوعی پدیده "خالی فروشی" در زمینه تخصیص ارز را از میان می برد و تقلب و نقش مخرب عامل انسانی را به حداقل می رساند. بر اساس پیش بینی ها، با استفاده از ابزار هوش مصنوعی، کشور رشد پنج درصدی اقتصادی...

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: طرح الزام کاهش 25 درصدی مصارف آب شرب ادارات و ارگان‌های پایتخت آغاز شد.

شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اعلام کرد: امروز برق 46 اداره و سازمان پرمصرف شهر تهران به دلیل بی‌توجهی به مصوبات هیئت دولت با قطعی انشعاب برق مواجه شد.

درحالی که 22 سال است ایران فعالیت‌های توسعه ای در میدان مشترک آرش را متوقف کرده، کویتی‌ها در اظهاراتی عجیب، از اساس سهمی برای ایران در این میدان مشترک قائل نشدند و در تلاش‌اند با عربستان، منابع گازی این میدان را برداشت کنند.

روند صعودی در بازار سرمایه امروز نیز ادامه یافت و شاخص کل بورس با بیش از 18 هزار واحد صعود دوباره وارد کانال دو میلیون و 200 هزار واحد شد.

وزیر نیرو با تأکید بر ضرورت جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز از منابع آبی زیرزمینی گفت: اکنون در کشور چاه‌های آبی وجود دارد که بیش از 11 برابر سقف مجاز و پروانه بهره‌برداری اقدام به استخراج آب می‌کنند که مصداق بارز بی‌عدالتی در حوزه توزیع منابع آب است.

دیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ضمن تشریح جزییات سومین نشست سه جانبه امروز ایران، روسیه و هند، گفت: افزایش ترانزیت کالا بین ایران، هند، روسیه، کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عمان و نیز کشورهای شاخه غربی و شرقی دریایی خزر از مسیر ایران، در دستور کار قرار دارد.

در پی کسری 53هزار و 200 تُن گندم در گلستان، دادستان مرکز استان برای مالکان 2 کارخانه آرد و تعدادی از کارکنان غله استان اعلام جرم کرد.